Momentum

2017. február 10. 13:49

A tisztánlátás kizárná a zavarosban halászást, az állami százmilliók, milliárdok eltüntetésének lehetőségét. És ez fáj igazán a tűz közelében lévőknek, nem a népszavazási kezdeményezés.

2017. február 10. 13:49
Bernau Péter
Népszava

„Mindenkinek az (lenne) az érdeke, hogy tisztán lásson: milyen előnyökkel és hátrányokkal járna egy budapesti olimpia- és paralimpia-rendezés. Elbírja-e a lakosság a játékokkal járó plusz adóterheket, a különböző beruházások következtében eluralkodó még nagyobb káoszt a jelenleg sem túl acélos fővárosi közlekedésben? A válaszok megismerése után lehetne felelősen dönteni. A tisztánlátás viszont kizárná a zavarosban halászást, az állami százmilliók, milliárdok eltüntetésének lehetőségét. És ez fáj igazán a tűz közelében lévőknek, nem a népszavazási kezdeményezés.” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2017. február 11. 14:05
"ez fáj igazán a tűz közelében lévőknek" Momentum, Momentum ))))))))))) Inkább nektek fáj az, hogy a tűz közelben lévők magasról szarnak rátok, nem is léteztek számukra.)))) Mint ahogyan az ország számára sem. Egy kis buta, vergődő nyikhaj potyaleső, ballibes utódocskákból álló senkik vagytok! )))))) Mennyi adóval is növeltétek már az ország kasszáját, hogy ilyen nagy pofátok van? Ja, a munka büdös. majd az adófizetők pénzéből dőzsöltök.....
atila68
2017. február 11. 11:46
Egy "olimpia szavazás" lélegeztetőgépben számolva mennyi?
nanemar
2017. február 11. 06:42
Ja ja a metro milliárdok
csurcsányi
2017. február 10. 22:34
A Momentumos "kölykök"egyébként igazi vérbeli kommunista "potyadékok"!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!