Orbán Viktor fél. Fél tőlem

2016. december 07. 15:09

Nem mer kiállni nyilvános vitára, csupán a beteglelkű sajtóhiénáit és a civilnek álcázott kitartottjait küldi rám, hogy hazudozzanak.

2016. december 07. 15:09
Vona Gábor
Facebook

„Itt az újabb bizonyíték, hogy Orbán Viktor fél. Fél tőlem. Nem mer kiállni nyilvános vitára, csupán a beteglelkű sajtóhiénáit és a civilnek álcázott kitartottjait küldi rám, hogy hazudozzanak.

Orbán Viktor fél az emberektől is, hiszen egy kiégett és korrupt politikus, aki kétségbeesve kapaszkodik a lopott vagyonba. Azt hiszi, hogy Magyarország az övé, az ő személyes tulajdona. De Magyarország nem az övé, hanem a magyar embereké. 2018-ban vissza kell adni az országot az embereknek!”

 
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 622 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kalányos Dzsonidepp
2016. december 08. 22:18
Jó vaker volt, nem akartam beszólni, de élveztem. :-)
edvind johnsson
2016. december 08. 21:38
Gyerekek, a téma 600 hozzászólásnál jár. Lehet, hogy új csúcs van születőben. Szerintem még 2-3 napig bírni fogjátok erővel. Éljen a magyar virtus, kis doppingot hozzá egy kis jó magyar bort, meg pálinkát.
edvind johnsson
2016. december 08. 20:47
Vitéz, Zolli, azért egyetek is néha, meg igyatok is valamit, még a végén legyengültök.
áfonya
2016. december 08. 16:30
Folytatódnak a személycserék a Jobbikban: Dúró Dóra is megy. Amióta Vona Gábor elhatározta a Jobbik új párttá alakítását, azóta folyamatosak a személycserék a párt és a párt frakciójának tisztségviselői, szakértői között egyaránt. Most Dúró Dóra jelentette be a Facebook-oldalán, hogy lemond a frakcióvezető-helyettesi tisztségéről. Novák Előd felesége azt állítja, hogy lemondásának nincs köze ahhoz, hogy férjét Vona Gábor kiszorította a Jobbikból. http://888.hu/article-folytatodnak-a-szemelycserek-a-jobbikban-duro-dora-is-megy/?source=share
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!