Léghajó

2016. november 04. 07:23

Most az a kérdés, mivel lehet továbbra is az orruknál fogva vezetni a választópolgárokat. Nyilvánvalóan ez jelenleg pártunk és kormányunk kommunikációs agytrösztjének feladata.

2016. november 04. 07:23
Sebes György
Sebes György
Népszava

Ha váltani kell, akkor ebben az időszakban kell megtenni. Nem várhatják meg, amíg felébrednek a migráns- és terrorveszélytől elalélt polgárok, mert ha megrendül a bizalom, nehéz visszaszerezni. A rezsicsökkentés bejött, a bevándorlókkal való riogatás még inkább. Csakhogy a sikerért újra és újra meg kell küzdeni. A netadó elhibázott ügye pedig örök figyelmeztetés: ha elrontanak valamit, akkor nem könnyű a szellemet visszakényszeríteni a palackba. Lehet persze kicsit kommunistázni, liberálisozni, sorosozni, tehát változatlanul használhatók a jól bevált panelek, de a választások közeledtével ezeknél több kell.

És akkor még nem említettük a ballasztokat, amelyek veszélyeztetik a kommunikációs léghajó egyensúlyát. Egy »mezei« fideszes képviselőt - ha elveti a sulykot - könnyen félre lehet állítani. De ott vannak azok az ügyek, amelyek rossz fényt vetnek a hatalomra, s amelyekben akár miniszterek, vagy jegybankelnökök is érintettek. Hasonlóképpen ártalmasak azok a nyilatkozók, akik egy-egy megszólalásukkal többet ártanak megbízójuknak, mint amennyit használnak. Kósa Lajos mintha megfertőzte volna egész frakcióját: egyre többen iratkoznak fel az ostoba és hazug képviselők listájára.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bokros Birka
2016. november 04. 19:53
Esetleg a baráti média, akit erre felkészít Gyurcsótány, nehogy kiderüljön mire készültök.
csurcsányi
2016. november 04. 19:32
sebes Mikor adod vissza a lopott ingatlant amit az apád elvett a kommunizmus alatt!!
Text adósság
2016. november 04. 16:28
Nektek Légyhajó kellene.
cutcopy
2016. november 04. 10:54
"Most az a kérdés, mivel lehet továbbra is az orruknál fogva vezetni a választópolgárokat" Nálatok bolsevikoknál hatvan éve más kérdés sincs..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!