5 dolog, amin elcsúszhat a Zsivány Egyes

2016. november 21. 07:47

A Zsivány Egyes bemutatója már látótávolságon belül van, egyre hangosabban dübörög a marketinggépezet, szinte minden napra jut valami, ami súlyosbítja a messzi-messzi galaxis utáni sóvárgásunkat.

2016. november 21. 07:47
Cae
Dice & Sorcery

2. Jyn Erso nem tűnik hitelesnek

Az utóbbi időkben különösen nagy hangsúly helyeződik az “erős női karakterekre”, ami tök jó dolog. A bökkenő csupán az, hogy baromi kevés olyan női karaktert láthattunk az utóbbi években, akik hitelesek is voltak ezekben a szerepekben. A Felicity Jones által megformált Jyn Erso viszont inkább tűnik egy geekeknek szánt eyecandynek, mint egy született szabadságharcosnak.

3. Miki egér másképp látja a világot

Nyáron már volt egy kis nyammogás amiatt, hogy a film egyes jelenteit újra kellett forgatni, ugyanis a Disney fejesei nem voltak elégedettek a nyersvágás hangulatával, túl komolynak tartották. Ez meglehetősen furcsa volt, hiszen mióta tudjuk, hogy készül a film, folyamatosan a sötétebb, háborús hangulatra koncentráltak  nyilatkozataikban a készítők. Most nagyon úgy tűnik, hogy a Zsivány Egyes egyszerre akar családbarát matinéfilm és komoly háborús science fiction lenni. Nem tudjuk elképzelni, hogy a kettő együtt jól tud működni.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!