14 karátos hulladék – Kingsglaive: Final Fantasy XV

2016. október 06. 09:44

Hol vannak már a régi FF7 és FF8 szintű történetek?

2016. október 06. 09:44
Duba Dániel
Supernatural Movies

Szóval ez a csillogó katyvasz, ahová műfajtól függetlenül bedobnak mindent... egy nyolc éves gyerek karácsonyi fantáziái ezek, bár tudom, hogy a Final Fantasy valahol mindig ilyen volt, csak jelen esetben nem sikerült megtölteni a külsőségeket, valamint a karaktereket élettel. Hogyan is sikerülhetett volna, hiszen a történet elemeinek megírását, minden bizonnyal a fenti nyolc éves gyerek kedves mamájára bízták, aki a délelőtti óráit mexikói szappanoperákkal és középkori témájú televíziós sorozatokkal szereti eltölteni (figyelem, az előbbiek alátámasztására semmiféle bizonyíték nem áll a blog rendelkezésére, de dolgozunk rajta). Hol vannak már a régi FF7 és FF8 szintű történetek?

Sajnos így meg viszont pont annyit ér ez a film, mintha a Final Fantasy XV játék egy mobilalkalmazás-boltból letölthető, companion applikációja lenne, vagy egy két órás, kétségtelenül látványos Benchmark videó. Jól mutat, de nem igazán jó semmire. Ez már csak azért is fájdalmas, mert én viszonylag elégedett voltam az előző két FF filmmel (The Spirit Within, Advent Children), és nagyjából képben vagyok a játékokkal is. Tetszett viszont, hogy nem hagyták kibontakozni a romantikus szálat. Az alábbi trailer ráadásul nem is rossz, a szinkronhangok pedig olyan közreműködőkkel készültek, mint Aaron Paul, Lena Headey és Sean Bean, aki Regis királynak kölcsönzi a hangját. (Na, ez most lehet spoiler volt?).

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!