EpicLine magazin 14-15. szám

2016. augusztus 01. 08:29

Amennyiben a változatosság gyönyörködtet, akkor az EpicLine nevű képregénymagazin maga a hosszúra nyújtott, konstans orgazmus.

2016. augusztus 01. 08:29
Uzseka Norbert
ekultura.hu

A 14-es kötet folytatja a 13-asban megkezdett 5Pallos sztorit. Ugyan egyszemélyben Molnár Gábor az író és rajzoló, maga a történet valamelyest a(z) 5Panels nevű képregényes csapat (vagyis az EpicLine alkotói gárda gerincének) története egyben. Igaz, egy középkorias, magyar fantasy világba áthelyezve, fekete-fehérben. Ez azzal jár, hogy számos olyan utalás lehet benne, amit csak ők maguk értenek, de annyi baj legyen – ami nekem, mezei olvasónak átjön, az is épp elég vicces és izgalmas. Ugyan a sztori maga továbbra is csak bonyolódik, jönnek az újabb szereplők és cselekményszálak, megoldás meg egyelőre nincs, de ez a 2. fejezet így is nagyon rendben van. Azért remélem, valamikor a közeljövőben végre beindul a muri, és azt is, hogy az 5Pallos nem csak a képzelet világában, de a magyar rögvalóságban is győzni és hódítani fog! Mert hát klassz, amit elértek eddig is EpicLine-ék, de a nagyközönség még mindig olyan messzire kerüli úgy en bloc a hazai képregényes kiadványok zömét, mintha mondjuk elvont szépirodalom, kortárs képzőművészet, netán vájtfülűeknek való jazz muzsika lenne… Miközben kevés ehhez foghatóan szórakoztató újságot találni a piacon.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!