Mire jók a rosszfiúk? – Öngyilkos osztag kritika

2016. augusztus 05. 09:32

A film rendezőjét megszállta a papírforma démonja, Margot Robbie lubickol Harley Quinn szerepében, az új Joker viszont nem táncolt még az ördöggel sápadt holdfénynél.

2016. augusztus 05. 09:32
Konkol Máté
Roboraptor

Folytatom: őszintén örültem volna, ha az osztag egy szűkebb változata szerepel csak, akik hamar fittyet hánynak a kormányra és a sötét varázslatokra, és egy laza „egyék meg, amit főztek” vállvonással elsétálnak szórakozni és fosztogatni a játékidő végéig. Miután a jenki egyenruhásokkal végeztek, csupán a saját szakállukra persze a boszorkányékat is legyakhatnák, mintegy mellékesen. Persze az egyértelmű írói- és rendezői kompetenciák hiányával számolva ez sem lenne tökéletes, de legalább egy igazán bűnös élvezettel lettünk volna gazdagabbak, amiben nem mindig az történik, amit a hivatalosan „jó” oldal akar – legyen az USA kormánya vagy a stúdióvezetők sötét asztaltársasága.

Valószínűleg Heath Ledger legendájának való megfelelési kényszerből egy kicsit megpróbálták misztifikálni, hogy Jared Leto a forgatáson milyen átszellemült – és olykor még ijesztő is! – volt, és mennyit olvasott a sámánokról és mennyi gospelt hallgatott. Mindennek persze semmi köze a filmhez, ahol egy kidolgozatlan, de egyébként érdekes gangsta lett Joker. A trailerben belengetettel ellentétben cameónyi szerepet kapott, ami szocio-thriller szál nélkül nagyon kevés. Ő még biztosan nem táncolt az ördöggel a sápadt holdfénynél.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!