Vége! Minden magyar kitüntetett visszaadta a kitüntetését

2016. augusztus 23. 10:40

A kedélyek egészen addig nem csillapodtak le, mígnem az összes élő kitüntetett vissza nem adta a kitüntetését.

2016. augusztus 23. 10:40
Gerlóczy Márton
24.hu

Egy elismert nőgyógyász visszaadta a kitüntetését azok miatt, akik visszaadták a kitüntetésüket. Mint elmondta, nem akart olyanok közt szerepelni, akik közt korábban olyanok is szerepeltek, akik később azok miatt adták vissza a kitüntetésüket, akik szerepelni akartak azok közt, akikről sejthető volt, hogy miatta visszaadják a kitüntetésüket. A nőgyógyász tette mélységesen felháborított egy magyar villamosmérnököt, aki arra hivatkozva küldte vissza a kitüntetését, hogy nem akar olyanok közt szerepelni, akik felháborodnak azon, hogy a kitüntetettek közt korábban olyanok is szerepeltek, akik később azok miatt adták vissza a kitüntetésüket, akik szerepelni akartak azok közt, akikről sejthető volt, hogy miatta visszaadják a kitüntetésüket. A kedélyek egészen addig nem csillapodtak le, mígnem az összes élő kitüntetett vissza nem adta a kitüntetését, legutoljára egy matematikus, akit egyáltalán nem érdekelt, hogy ki, miért adja vissza a kitüntetését, viszont, mint elmondta, méltatlannak érezte magát a kitüntetésre, mert, akárhogy törte a fejét, semmit sem értett már az egészből.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Harangláb
2016. augusztus 24. 17:10
Tetszik!!! ...Ráadásul már a holtak (rokonai) is visszaadják...
szalard
2016. augusztus 24. 16:58
A magyar szót tessék kihagyni a címből.
Paxillus
2016. augusztus 24. 13:34
A legröhejesebb az az egészben, hogy a visszaadók erkölcsi okokra hivatkoznak. Munkásőrök, pszeudopartizánok, pártemberek...stb Egyébiránt a Népszabadság úgy értesült, hogy Teller Ede levélben fogja támogatni a visszaadókat. Bayer múlhatatlan érdeme, hogy megtisztított egy kitüntetést 3 nap alatt a rárakódott piszok egy részétől.
PJProby
2016. augusztus 24. 10:28
"A kedélyek egészen addig nem csillapodtak le, mígnem az összes élő kitüntetett vissza nem adta a kitüntetését" Nem egészen! A kedélyek csak akkor csillapodtak, amikorra az összes elhunyt kitüntetettet is sikerült jobb belátásra bírni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!