Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.: vége a 3. évadnak

2016. május 21. 09:58

Az Agents of S.H.I.E.L.D. idén is egészen nagy minőségjavulást mutatott. Igaz, már a 2. évadra is kevés panaszunk lehetett, de nem hiszem, hogy sokan számoltunk azzal, hogy még jobbá válik a sorozat.

2016. május 21. 09:58
superpityu
Sorozatjunkie

Persze ne is álmodjunk arról, hogy bármelyik filmes színész megjelenik, csak valahogy furán veszi ki magát, amikor beszélnek közös univerzumról, amiben rengeteg új Inhuman születik egy balesetnek köszönhetően, akik közül többen is veszélyt jelentenek, miközben az Avengers Crossbones után szaladgálnak. Oké.

Hiába volt nagyon jó ez az évad, hiába törölte fel simán a padlót a CW szuperhősös triójával, meg is éri a 8/10-et, valahogy mégis nyomot hagy az egészen ez a nagyobb dolgoktól való a elszeparáltság. Ellenben a Daredevil és a Jessica Jones esetében nem éreztem, hogy gondot okozna a zártabb közeg.

Viszont nagy pozitívum, hogy az Agents of SHIELD kinőtte azt a betegségét, hogy kötődik a filmekhez. Önmagában véve simán megállja a helyét, hiába történnek benne világméretű dolgok, amelyeknek máshol is nyomot kellene hagynia, és valahogy mindig sikerül kiokoskodniuk, hogy a nagyágyúk bevetése nélkül megoldják a helyzeteket. A nézőben ettől még viszont megvan a hiányérzet.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!