Gotham: vége a 2. évadnak

2016. május 26. 10:32

Rengeteg pozitívumot lehetett elmondani a szezonról, épp ezért nagyon dühítő, hogy az évadzáró epizódban minden jót, amiről áradoztam az előző írásaimban, sikerült elrontani.

2016. május 26. 10:32
LaCRossE
Sorozatjunkie

Egy átlag sorozatnéző számára sok rossz pillanat van, például, amikor egy számára kedves sorozat rendre rossz részeket hoz. Vagy amikor egy ígéretes koncepció számára vízbe fullad, és a megvalósítás hagy maga mögött sok kívánnivalót. Számomra az a legrosszabb, amikor egy kiemelkedő évad csalódást keltően ér véget.

A közelmúltban nem egyszer írtam a sorozatról, és az előző néhány hétben a Gotham kiemelt figyelmet kapott tőlem, lévén, hogy az első évadhoz képest hatalmas minőségi ugrást sikerült elérni. Nemcsak a sztori fejlődött nagyban, hanem a karakterek is, ez pedig mindig hatalmas plusz szokott lenni.

Rengeteg pozitívumot lehetett elmondani a szezonról, épp ezért nagyon dühítő, hogy az évadzáró epizódban minden jót, amiről áradoztam az előző írásaimban, sikerült elrontani. Rohadtul bosszantó, hogy a fináléról alig tudok valami jót mondani, ez rendkívül lerontja az évados teljesítményt, az ember ilyenkor alig tud uralkodni magán, hogy ne kiáltsa ki az egész évadot szarnak.

A Gothamnek sikerült egy nagyon buta résszel véget érnie, ami tele volt nevetséges pillanatokkal, a nézőket hülyének nézésével, de legfőképp, a szépen felépített karakterek porig rombolásával.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!