Laci bácsi a hős, aki egymaga asztal alá főzte a komplett magyar gasztroforradalmat

2016. május 24. 21:06

Kedves Széll Tamás, lefőtt a kávé! Lehet visszamenni a konyhába, a főzést meg meghagyni a profiknak!

2016. május 24. 21:06
Herczeg Márk
Herczeg Márk
444

„Talán nem vagyok egyedüli rajongója a valódi modern konyhának. Mély tisztelettel tekintek a cipóban tálalt Redbull-leves vagy a pizzaleves feltalálójára. Ezért határtalan örömmel tölt el, hogy az univerzum talán legnagyobb konyhai újítója, a feketeöves veterán, Benke Laci bácsi még 67 évesen is hetente új erőt lehel a konyhaművészetbe, arra az elvre építve, amivel Magyarországon akár választást is lehetne nyerni: nagy adagok, olcsón.

Ő a sütés-főzés-cukrászkodás Tibi bácsija, nincs az a recept, amit meg ne tudna valósítani a gyakorlatban. A másfél éve futó Youtube-csatornájávalbizonyította, hogy a kormány feleslegesen tömi milliárdokkal a mislensznobizmust, Laci bácsi ugyanis a pocakokat tömi, méghozzá fillérekből.

Kedves Széll Tamás, lefőtt a kávé! Lehet visszamenni a konyhába, a főzést meg meghagyni a profiknak!

Az igazi, magyaros gasztrogógyi legyőzhetetlen pionírját nyilván senkinek sem kell bemutatni, de azt talán nem mindenki tudta, hogy Benke Laci bácsi reneszánszát éli, jobban főz, mint valaha: hungarikumokkal (magyar címer, CBA-logó) díszített köpenyében, az ízlelőbimbókkal dacolva hatol be a konyhai terra incognitába.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. április 26. 10:14
Laci bácsi az a szakács aki gátlástalanul használ ételízesítőket, amelyeket a dietetikusok egyértelműen elítélnek.
Morgen
2017. április 18. 01:15
Én semmilyen étteremben nem bízom. Nekem megfelel, amit az én "konyfanőköm" nyújt. Itthon még a kávé is finomabb.
Morgen
2017. április 18. 01:15
A lényeg: reggelihez 4 gerezd fokhagyma, az ebédhez sok zöldség, a vacsorához jó tea, az éjszakához levendula a párna alá. (Lefekvés előtt kifacsart narancslé, vagy grape fruit). A tészta lenmaglisztből.
Morgen
2017. április 18. 01:15
A "csillagos" éttermek is lehetnének irónia tárgya. Azt mondhatná az ember, hogy enni akarok, nem szinezékeket bámulni. Laci bácsi kajáit sem enném, ettől még nem kellene rajta köszörülni a nyelveket, méltatlan. Most például spárga szezon van. Ki kell használni!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!