Nyújtom a karom a csillagok felé

2016. március 08. 10:46

Hagyom, hogy vér fusson a körmöm alá, kapaszkodom az égbe, s ordítom bambán: boldog nőnapot kívánok! Hisz tudom, nélkületek én éppúgy nem lennék, ahogy intimbetétipar.

2016. március 08. 10:46
Pedro Coelho
Facebook

„Nyújtom a karom a csillagok felé, vér fut a körmöm alá, lilul az ujjam, ahogy kapaszkodom az égbe, markolom, karmolom a reményt, a reményét annak, hogy el lehet menni a végére, mindennek a legvégére, ahol ők vannak, ők várnak, miattuk érdemes, érdemes engedni, hogy flexszel csiszolják véresre a lelkemet, a könyörtelenség ekéjével marják odaadásom szántóját, a részvétlenség kapájának tompa puffanása csattanjon hamisságom betonkertjében, ha azt mondom, most indulok bébi, de épp mondtam a pultosnak, hogy három korsó soproni, meg tudni kell elgondolni, hogy nem tudunk nagyobbat mondani annál, hogy feleségem, anyukám, nagymamám, társam, Tinder-tündérem, hogy kell napja legyen ennek a mindennek, az elérhetetlennek, a mellédvalónak, az egyetlennek, a nőnek, ezért hát nyújtom a karom a csillagok felé, hagyom, hogy vér fusson a körmöm alá, kapaszkodom az égbe, s ordítom bambán: boldog nőnapot kívánok! Hisz tudom, nélkületek én éppúgy nem lennék, ahogy intimbetétipar.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. március 08. 11:23
Íme a két lábon járó giccs!
kispufi
2016. március 08. 10:55
korunk bölcse végül is magyar, anyanyelvileg is, tartózkodáshelyileg is, ízlésileg is. 3 korsó soproni rendel, mondjuk ez lehetne tanításainak zanzája is, még én is elfogadnám.
Gullwing
2016. március 08. 10:54
Na ez csak pársor, de amikor könyvet kreál az agymenéseiből, és azt van olyan szerencsétlen aki el is olvassa, na az már nem semmi.
Bell & Sebastian
2016. március 08. 10:53
Nagypapi nőt akar, dobálja meg valaki féltéglával.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!