Öt lépés, hogy valódi férfivá válj

2016. február 16. 14:16

Hacsak nincs benned hajlam a romboló nonszenszre, vagy valamiféle perverz érdeklődés az ostoba politikai ideológiák iránt, akkor ne is pazarold az idődet arra, hogy baloldali eszméken töprengsz.

2016. február 16. 14:16
Daniel Friberg
RightOn

„1. Fejleszd a fizikai állapotodat és az önvédelmi képességeidet. Ha eddig nem tetted volna, kezdj el edzeni – és ez alatt nem golfra, tollaslabdára, netán afrikai táncokra gondolok, hanem a súlyemelésre. Ezenkívül vágj bele valamilyen harcművészetbe, lehetőleg olyasmibe, mint az MMA, a kick-box, vagy bármi más, ami neked megfelel, és van benne ökölvívás. Így hozzászoksz ahhoz, hogy megvédd magad és erőszakot alkalmazz. Ha valaha olyan helyzetben találod magad, ahol használnod kell ezeket a képességeket – márpedig erre jó esélyed van, ha a valaha Nyugatnak hívott hanyatló kultúrában élsz – ezen élet vagy halál múlhat, számodra, a barátaid, a családod, sőt akár a közösséged számára is. Férfiként a te felelősséged, hogy olyan formában tartsd magad, hogy képes legyél megvédeni a családodat és a közösségedet.

2. Szabadítsd meg magad a baloldal hamis világképétől. Ne is gondolj rá másképp, mint olyan emberek termékére, akik ártani akarnak neked. Hacsak nincs benned hajlam a romboló nonszenszre, vagy valamiféle perverz érdeklődés az ostoba politikai ideológiák iránt, akkor ne is pazarold az idődet arra, hogy baloldali eszméken töprengsz.

3. Sajátítsd el az úriember alapvető erényeit. Ez két okból is különösen fontos azok számára, akik a dekadens posztmodern Nyugaton élnek: először is ezek olyan értékek, amelyeket érdemes megőrizni és továbbadni a következő generációknak, másrészt pedig ha elsajátítod ezeket az erényeket, akkor komoly versenyelőnybe kerülsz más – elkényeztetett, nőies – modern férfiakkal szemben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
madarasi.abel
2016. február 16. 19:00
meh. Még a Vazér bölcsője is, a Bibó Szakkollégium is azt vallja, hogy fontos szociálisan érzékenynek maradni. Empátia nélkül a férfi sem férfi, az ember sem ember. Ez a tökkelütött meg, macsósságával fityiszt mutat minden ilyesminek. Szégyen, hogy a 21. században még magyarázni kell, ez az út a pokolba vezet. No mindegy, csak magamnak írogatok.
kjkj945
2016. február 16. 18:50
HA FÉRFI VAGY, LÉGY FÉRFI... Ha férfi vagy, légy férfi, S ne hitvány gyönge báb, Mit kény és kedv szerint lök A sors idébb-odább. Félénk eb a sors, csak csahol; A bátraktól szalad, Kik szembeszállanak vele... Azért ne hagyd magad! Ha férfi vagy, légy férfi, S ne szád hirdesse ezt, Minden Demosthenesnél Szebben beszél a tett. Építs vagy ronts, mint a vihar, S hallgass, ha műved kész, Mint a vihar, ha megtevé Munkáját, elenyész. Ha férfi vagy, légy férfi, Legyen elved, hited, És ezt kimondd, ha mindjárt Véreddel fizeted. Százszorta inkább éltedet Tagadd meg, mint magad; Hadd vesszen el az élet, ha A becsület marad. Ha férfi vagy, légy férfi, Függetlenségedet A nagyvilág kincséért Árúba ne ereszd. Vesd meg, kik egy jobb falatért Eladják magokat. „Koldúsbot és függetlenség!” Ez légyen jelszavad. Ha férfi vagy, légy férfi, Erős, bátor, szilárd, Akkor, hidd, hogy sem ember Sem sors könnyen nem árt. Légy tölgyfa, mit a fergeteg Ki képes dönteni, De méltóságos derekát Meg nem görbítheti. (Pest, 1847. január.)
madarasi.abel
2016. február 16. 18:43
Jézus, ha olvasná, csak csettintene: "én sem mondhattam volna jobban!"
Vezetéknév Utónév
2016. február 16. 18:39
Az első lépés az emberré váláshoz: légy feminista!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!