Marvel’s Agents of S.H.I.E.L.D.: féltávon a 3. évad

2015. december 14. 10:47

Továbbra is csak azon tudom törni a fejem, hogy vajon ha már az 1. évad is ennyire jól átgondolt és pörgős, akkor most milyen megítélése lehetne a sorozatnak.

2015. december 14. 10:47
superpityu
Sorozatjunkie

Továbbra is csak azon tudom törni a fejem, hogy vajon ha már az 1. évad is ennyire jól átgondolt és pörgős, akkor most milyen megítélése lehetne a sorozatnak. Vagy akkor ezek a mostani részek csak átlagos középszernek tűnnének? Viszont így ki merem mondani, hogy az Agents of SHIELD 3. évadja eddig valami eszméletlen jó.

Elég sok képregény-sorozat megy már a manapság a tévében, de ilyen jól összehangolni a szerteágazó történetet kevésnek sikerült, mint most a SHIELD-nek.

Egyértelműen látszott, hogy haladnak valami felé a kezdéstől kezdve, be is dobtak egy csomó érdekes szálat (Inhumans, Secret Warriors, Simmons, ATCU, Hydra, Lash) ezeket pedig tényleg olyan szépen fűzték össze, hogy a teljesen különálló Simmons-szál sem csak egy érdekes kirándulás lett végül. Sőt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!