Stirlitz újságot ír

2015. november 05. 12:57

Sikerült a beépülés. Ma megkezdtem a fedett munkát a HVG-nél. Nem sejtenek semmit, mindenki nagyon kedves. A fizetésem 47 ezer forint lesz. Nekem kevésnek tűnik, de azt mondták, hogy ennyi jut, a legfontosabb, hogy a reklámadó be legyen fizetve.

2015. november 05. 12:57
Tóta W. Árpád
hvg.hu

Ma a szerkesztőség munkatársai az M1 aktuális csatorna teljesítményét dicsérték és Rogán Antalt cukinak nevezték előttem. Gyanút fogtam, hogy a liberális sajtóban elterjedt beteges »irónia« áldozata vagyok, és valójában nem gondolják komolyan. Ez súlyos következtetésekkel jár: elképzelhető, hogy rájöttek titkos küldetésemre? Tisztelettel érdeklődöm, hogy vészhelyzetben számíthatok-e mentőakcióra vagy fogolycserére? Igyekszem ellenőrizni az eshetőség fennforgását.

***

Megfontolt stratégiával kiderítettem, hogy félelmem téves volt. Nem sejtenek semmit. Megfigyeltem, hogy néhányan együtt járnak cigarettázni, és esetleg ilyenkor szervezkednek. Bár nem dohányzom, az elmúlt három napban több ízben meglepetésszerűen csatlakoztam hozzájuk a teraszon azzal a fedőtörténettel, hogy »levegőzöm«. Ekkor sem tapasztaltam azonban ellenzéki hangokat, sőt volt, aki erre a stadionépítési programot kezdte dicsérni, mert attól lesz egészségesebb az ország. Így elvetettem a gyanút, hogy a bolondját járatják velem.

***

Koordinátorom észrevételeit figyelembe véve óvatos mélységi felderítésbe kezdtem. Diszkréten megkérdeztem néhány »kollégát« arról az ellentmondásról, ami az újság tartalma és a bent tapasztalt egészséges hazafiság között feszül. Elmondták, hogy ők is nagyon utálják, hogy a lelkiismeretükkel szemben kell dolgozniuk, de »ilyen a kereskedelmi média«. Arra panaszkodnak, hogy a piacnak kell megfelelniük, és a nemzeti térfélen egyszerűen nem tudnának labdába rúgni a Magyar Idők meg a 888 mellett. Ismét többen jelezték, hogy mennyire irigylik az állami médiában dolgozókat, amiért nem kell hazudniuk, és tevékeny részesei lehetnek Magyarország feltámadásának.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 98 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tartarossz.blog
2015. november 10. 22:28
A facebook válaszával és ezzel a cikkel Tóta W Árpád akkora öngólt lőtt, mint Tokody, az évezred öngólja: https://www.youtube.com/watch?v=JUotmMQvtjE
tartarossz.blog
2015. november 10. 22:18
Ennek a Tóta W által is képviselt radikális burzsuj vonalnak egyébként három nagy főideológusa van, akik közül kettő ismert személy, harmadikuk pedig egy facebook troll, egy bizonyos Harris Dwight vagy másnéven kukarugdosó Harris aka Tóta W Árpád. Idézet a harmadik mester tanításaiból: "Harris Dwight mester teljes mértékben elveti Sákjamuni Buddha tanait. Harris Dwight az antibuddha. Hasonló mint a keresztényeknél az antikrisztus. Ha szegény embert lát az útjában vagy koldust, rendőrt hívat, hogy azonnal távolítsa el az útjából. Taktikájának és tanainak lényege, hogy minden eszközzel igyekszik elkerülni a megvilágosodást. Dwight mesternek rengeteg pénze van és a pénzénél már csak az ideje több. Híres kukarugdosó beszédében még megprófétálta: "Bizony mondom néktek: az élősködő lumpeneknek pedig az utcára kell kerülniük. Meg kell lenniük mindezeknek, mondottam".
tartarossz.blog
2015. november 10. 22:06
Naiv hülyék gondolják csak úgy, hogy 1990 óta a kapitalizmus ne tette volna oda a bábjait a főbb szerkesztőségekbe. Az újságírás eleve titkosszolgálati tevékenység, ez látható Tóta W békaügynök reakcióiból is. Nem véletlen az, hogy csillagászati összegeket költenek a mi agymosásunkra és Janus-arcu egypártrendszer kiszolgáló hívei, újságírók és egyéb rendszer háziállatok elég magas színvolnalon élnek, ami látható az általam belinkelt facebook válaszból is: Tóta W leszólásából, mi civilek, mi vagyuk a prolik, a lázadó lumpenek az ő szemükben, akiket ki kell lakoltatni, börtönbe kell zárni és el kell pusztítani, ezeket a habzószájú burzsuj reakciókat pontosan le lehet követni a forum.sodika.org szennyoldalon, egy -egy kilakoltatásnál, amikor is Tóta W és csapata kézigránátot követelt, vagy azt, hogy a rendőrök gyújtsák rá a házat, arra aki ellenáll egy kilakoltatásnak, ennek a nagyszerű és szociálisan érzékeny csoportnak oszlopos tagja Tóta W Árpád
tartarossz.blog
2015. november 10. 21:53
Aztán azon is gondolkodj el Tóta W békaember, hogy Hamvas Béla 1926-ban szakított az újságírással, életrajzának írója szerint ez volt a szellemi függetlenség kezdete. Nem telt el 100 év azóta, és a nagy sajtóorgánumok valójában a mai napig is nyomorult propagandát folytatnak, így a mostani kard ki kard kibékíthetetlen liberális-konzervatív ellentétek mentén hergelik az ostoba embereket (értsd: akik úgy gondolják ,hogy autonómiájáról teljesen lemondva, idegen és pszichotikus és Btk szigorításokra onanizáló, azt az amerikai beteg törvényekhez igazító majomszabású ember kell képviselje őtet és gyámságot gyakorolnia), de a mai napon változás történt a minuszos hírekben, végre megtörtént a csoda egy fideszes és egy mszp-s politikus egymásnak rontott Szentendrén, elkezdődött a rnedszerváltás, reméljük
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!