Öt dolog, ami hiányzik az új Amerika Kapitány-trailerből

2015. november 30. 10:59

Az alig két és fél perces trailer persze ahogy illik, keveset árul el, és még ha sok tekintetben okosabbak is lettünk, sok dologra továbbra sem ad választ.

2015. november 30. 10:59
Muchichka László
Roboraptor

Hol van Pókember?

A barátságos és közkedvelt hálóhintázó egyelőre kimaradt a kedvcsinálóból, aminek több oka is lehet. Russóék nem akarták már az első kedvcsinálóban ellőni, vagy ami ennél szomorúbb (és valljuk be van realitása), hogy olyan keveset lesz színen a Tom Holland alakította Peter Parker, hogy értelmetlen lett volna hiú ábrándokat kelteni a rajongókban. Persze az is előfordulhat, hogy Luke Skywalkerhez hasonlatosan igen szándékos munkát végeznek Pókfejjel a Disney-nél, és nem akarják idejekorán felfedni az indíttatásait. Akad azonban olyan, aki így is őt véli felfedezni a trailerben: az alábbi kikockázott videóban ugyan valóban áll egy piros ruhás ember a földön Sólyom zuhanórepülésekor, de nagyon elvetemült dolog lenne azt feltételezni, hogy az tényleg Pókember. (…)

Nem láttunk még epikus csatát

A trailer vége felé ugyan látunk egy összecsapást, amelyből látszik, hogy a Kapitány oldalán harcol két cimborája, a Tél katonája és a Sólyom, valamint a Skarlát boszorkány és Sólyomszem, Vasember mellet pedig az ő pajtija, Hadigép, illetve az új fiú, Fekete Párduc. A korábbi koncepciós rajzokon láthattuk, hogyan csapnak össze a szemben álló felek, de egyelőre a trailer és a képek alapján ne vegyük készpénznek, hogy a Fekete Özvegy nem köt ki a Kapitány oldalán, vagy Peter Parker nem hasonlik meg és marad Starknál. Russóék egész biztosan csavarnak még valamit a történeten, és akkor még nem is beszéltünk arról, hogy vajon a Kapitány halálát meg merik-e lépni…

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!