Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Minimum

2015. november 04. 09:03

Itt hamarosan nemzeti szégyenkiállítás nyílik!

2015. november 04. 09:03
A szerk.
Népszabadság

„Itt hamarosan nemzeti szégyenkiállítás nyílik!

Ezzel a felirattal is elláthatták volna a parlament népjóléti bizottsága ülésének helyet adó terem ajtaját a fideszes képvi­selők, amikor a Nemzeti Minimum elnevezésű határozati javaslatról szavaztak. A kormánypárt korábban aláírásával rögzítette: támogatja a gyermekéhezés felszámolását célzó programot. Hogy aztán az Országgyűlés illetékes testületé­ben már azt is megakadályozzák, hogy az ügy a parlament elé kerüljön.

A politikusok szánalmas magyarázatokkal indokolták nem voksukat. Például közölték: az ügy immár baloldali kampánytéma lett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Gyuláné
2015. november 04. 12:29
Jaj, félrevezetett a cím, azt hittem, tablóképet csináltatott a népszabóság szerkesztősége!
Alarik
2015. november 04. 12:06
A szégyen szó tökéletesen illik a hazánkban működő, magyarul beszélő baloldalra. A nemzeti kitétel már nem annyira. Az pedig egyértelmű, hogy ebben a témában is hiteltelenek.
Ellensúly
2015. november 04. 11:41
Gáz volt, amit a Fidesz művelt, ez tény, de úgy gondolom, egy szégyenkiállításon a bemutatandó anyag 99%-át a szoclib oldal szépségei adnák. Külön tárlóba helyezném a Népszabadság Teller-levelét.
berzsian56
2015. november 04. 11:11
A maszop most úgy viselkedik,mint az éhes macska a reklámfílmben: bemegy az étterembe és az asztalra csap ,Whiskast mindenkinek. Rendelni már tudnak. Meghoztuk a toronyórát főnök, de csak akkor hagyjuk itt, ha kifizetik a Jókai utcában a villanyszámlát. Addig meg coki. Kuss legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!