Ezekre ügyelj, ha időutazásra adod a fejed

2015. október 18. 12:25

Keveset tudunk az időutazásról, de azt igen, hogy a téridő törékeny. Időutazó tutorial kezdőknek.

2015. október 18. 12:25
Muchichka László
Roboraptor

Ne a múltba utazz, hanem a jövőbe!

Tegyük fel, sikerült egy Simson motorra fluxus kondenzátort építened, vagy egy liftet berendezni TARDIS-nak, ne az legyen az első dolgod, hogy visszamész és kideríted ki ölte meg Kennedy-t, vagy megnézd, 1947-ben mi zuhant le Roswellben, hanem menj a jövőbe. Persze előtte tarts hatalmas csinnadrattával sajtótájékoztatót, mondjuk ne a SYMA-csarnokban, hanem a Time Square-en, hogy az emberiség tudjon róla. Nem para, ha 2015-ben hülyének néznek, egyszerűen tűnj el a szemük elől, de jelentsd be, hogy 20 év múlva megjelensz ismét. A jövőben te leszel a SZTÁR! Ott már várni fogják, hol bukkansz fel, a világtörténelem első időutazójaként, aki kúlabb, mint Steve Jobs, Steven Hawking, Albert Einstein és Marie Curie együttvéve. (…)

Ésszel a pénzzel!

A múltban nehezen fogod megállni, hogy ne fogadj sporteseményekre vagy gladiátorviadalokra, ami szintén nem para, csak néha ne felejts el veszíteni, mert gyanússá válik. A győzelem után helyezd el a pénzt az adott kor bankjában, aztán időről időre nézz rá, fektess részvényekbe (Google, Facebook), aztán add el, mielőtt extrán profitábilis lesz. Ez kicsit szürkegazdaság, tudom, de ennyi simli belefér egy időutazó számára, nah!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
galahad
2015. november 17. 09:53
A Stephen/Steven hibánál durvább, hogy a szerző összekeveri Marcus Antoniust Marcus Aureliusszal :-)
Akitlosz
2015. október 18. 22:22
Az idő csak egy irányú. A jövőbe lehet utazni, ezt is tesszük folyamatosan, a múltba viszont nem. Szóval lehet előre utazni a jövőbe, ehhez "csak" nagy sebesség és/vagy nagy tömeg (fekete lyuk) kell, de a jövőből visszatérni nem.
MOPO3OB
2015. október 18. 16:44
https://vimeo.com/10214898 :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!