American Horror Story: Hotel – kezdett az 5. évad

2015. október 12. 07:28

Ha nem terveztem volna el, hogy mindenképpen írok erről az epizódról, vélhetően végig se néztem volna a részt, mert az első 25 perc katasztrofálisan gyenge volt.

2015. október 12. 07:28
CyClotroniC
Sorozatjunkie

A címadó hoteltől mindenképpen saját identitást vártam, hiszen ha volt, amire az első két szezon szuperül ráérzett az ez, arról nem is beszélve, hogy éreztük is a hiányát a folytatásban. Ezen a fronton egyelőre felemások az érzéseim, hiszen talán a Murder House és az Asylum keverékét vártam tőle, egy mitikus helyet, ami fogva tart és egyben kellően klausztrofób is rengeteg fura karakterrel. De ezt csak részben kaptam meg, noha tény hogy megvillantotta az első egy óra azt is, hogy hogyan kéne ezt jól csinálni, és hogyan baromi gyengén.

Alapvetően nem tetszik, hogy a viszonylag nagy hotel kifejezetten kihalt, és már az első percekben kacsintgatnak a The Shining-ra, de annyit, hogy az már inkább átcsap tikkelésbe. A gond az, hogy a nyitópercekben egyáltalán nem járjuk be a szállóhelyet – később kiderül, hogy okkal -, illetve nem egy gyorsan felskiccelt, érdekes családé a főszerep, hanem két turistalányé, akik nincsenek túlságosan megelégedve a szolgáltatással.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!