Aki szereti az elgondolkodtató sci-fit, annak kötelező!

2015. szeptember 17. 16:15

Ezt a könyvet nemrégiben ajánlottak és bár megmondom őszintén először kételkedtem benne, hogy tetszeni fog, most le sem tudom tenni! Aki szereti az izgalmas, elgondolkodtató sci-fit, annak kötelező!

2015. szeptember 17. 16:15
Iszak Eszter
Instagram

Nem vagyok az az egy helyben ülő/álló/fekvő típus, szeretem mindig lefoglalni magam valamivel ezert a strandolást is csak zenehallgatassal vagy olvasassal kiegeszitve szeretem! Ezt a konyvet nemregiben ajanlottak es bar megmondom oszinten eloszor ketelkedtem benne, hogy tetszeni fog, most le sem tudom tenni! Aki szereti az izgalmas, elgondolkodtató Sci-fit, annak kötelező! (Arkagyij és Borisz Sztrugackij: Stalker - Piknik az árokparton)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2015. november 28. 12:32
*** FYI *** "Amit tudni kell róla Iszak Eszter magyar származású színésznő, modell és műsorvezető. Szerepelt a Topmodell leszekben, ahol a 10. helyen végzett. 2010-től a VIVA csatornánál dolgozik, mint műsorvezető és azóta sikere töretlen. Felbukkant az Álom.net című filmben Labancz Lilla mellett, mint Szandra." Forrás: http://starity.hu/sztarok/iszak-eszter/#ixzz3m0R5AhJq
Zokni
2015. szeptember 23. 21:09
"Hogy jön ide Bradbury?" - kérdi, miután egy másik szerző novellás kötetét említem meg a KIBERIÁDA (!) helyett. Bocs. (Bár az sem rossz...)
Zokni
2015. szeptember 19. 00:43
"Tarkovszkijt felnőtt fejjel érdemes nézni..." - írja. Meg ha van rá ideje.
doxi
2015. szeptember 18. 16:35
Létezik "eredeti" film? Én sajnos csak a Clooney félét tudtam, de hát az valami más.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!