Sok kicsi SZDSZ

2014. augusztus 07. 19:48

Szánalmasnál is szánalmasabb, nevetségesnél is nevetségesebb, röhejesnél is röhejesebb, amit most a szerencsétlenkedő baloldali ellenzék csinál az önkormányzati választások, különösen a főváros áhított bevételének kapcsán.

2014. augusztus 07. 19:48
szék
Gondola

„És akkor itt van 2014. A nép döntött már áprilisban, aztán májusban is, elég egyértelműen. És most jön október, az önkormányzati választás.

A reszli baloldal azt hiszi, ez életének legfontosabb eseménye. Nem érdekes, hogy a közvélemény-kutatások mit jósolnak, ez most élet-halál harc.

Gyakorta köztük gyűlések vannak  szól a zsoltár és valóban. Állandóan egyeztetnek, megbeszélnek. A kamerák előtt fontoskodva lépdelnek aktatáskáikkal, mintha abban a rapallói egyezmény lenne. Fontoskodva lépnek, mintha náluk lenne a megoldás. Közben pitiáner személyi ambíciók, sértettségek, alkuk dominálnak.

Szegény MSZP, megígérte Horváth Csabának a posztot, aki annyira komolyan vette, hogy alig tud vagy nem is akar már kihátrálni. Szegény (nem szegény) népszavások, népszabadságosok, akik hajdan tort ültek a jobboldal megosztottságán, mit szólnak ehhez? Csak dadognak.

Horváth Csaba távolról sem egy Montesqiueu,(közelről sem), bár ezt nem állította senki. Most meg csodálkozik. A kis pártok, az MSZP-ből kiszakadt kis pártok pedig állítólag zsarolnak. A nagy szoci öregek szerint katasztrófa a megállapodás. Kunhalmi Ági szép szemei csak pislognak. Ismerős.

Az SZDSZ egykor a baloldali kormányt zsarolta, ami az ország jövőjére meghatározó volt. Láttuk. Most csak a baloldali összeborulásban kelt zavart magabiztos és kérlelhetetlen ajánlataival, ami remélhetőleg az ország jövőjére már nincs befolyással.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
császár
2014. augusztus 08. 15:41
Az Mszp talajt vesztett, amikor megtagadta a múltját. Totálisan ideológia és jövőkép nélküli emberek, érdek alapú társasága lett, amely szét fog széledni, mivel nem lehet pénzhez jutni általa. Ami eddig a nyugati támogatóktól érkezett az már megoszlik és az is egyre kevesebb. Se zászló se zászlóvivő.
atila68
2014. augusztus 07. 23:51
Szánalmas
kaffogó hebrencs
2014. augusztus 07. 22:05
315Ft-os euró esetén nagyjából világos mindenki előtt, hogy ki uralkodik valójában.
Ángyán Páván
2014. augusztus 07. 21:40
"Most csak a baloldali összeborulásban kelt zavart " Hát nem. Nyújorktájmsztól a haháig minden balhé mögött most is ők állnak. Személy szerint.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!