Muszáj visszaszólalnom

2014. április 18. 12:54

A baloldal nem érdemelte meg a sikert. Nem volt hihető, vonzó ajánlata az ország gondjaira, másfél évig egymásra mutogató gyűlöletkampányt szervezett saját oldala ellen.

2014. április 18. 12:54
Márton László
Galamus-csoport

„Bitóval ellentétben én nagyjából másfél éve tudtam, hogy a dolog reménytelen – de Bitóval együtt tisztességtelennek, árulásnak tekintettem volna a baloldal lefegyverzésére szólítani. A vereség vagy győzelem se Mesterházyn, se Bajnain nem múlott. Gyurcsány Ferencen még kevésbé. Figyelemreméltó, hogy amíg Bajnai Gordon a Haza és Haladás Alapítvány elnökeként lépett fel, magasabb volt a támogatottsága, mint ezt követően, amikor az Együtt-Milla miniszterelnökjelöltjeként lépett színre.

Nem tagadom, hogy a Gyurcsány Ferenc személye elleni offenzívát, amelyhez az MSZP vezető politikusai mellett az Együtt-PM egyes politikusjelöltjei is csatlakoztak, személyes sértésként éltem meg. Ez a hadjárat ugyanis nemcsak Gyurcsányt kívánta megsemmisíteni, hanem mindazokat, akik a nézeteit részben vagy egészben osztják. Most, visszatekintve, tényleg azon múlt a siker, hogy Gyurcsány indul-e?

Egy szó, mint száz: a baloldal nem érdemelte meg a sikert. Nem volt hihető, vonzó ajánlata az ország gondjaira, másfél évig egymásra mutogató gyűlöletkampányt szervezett saját oldala ellen. Ilyen körülmények között esélye sem lehetett a győzelemre. Arról már nem is szólva, hogy kevesen hitték képesnek a kormányzásra.

Ha a választás valóban Bajnai és Mesterházy között dőlt volna el, én is Bajnait választom. De ilyen választási helyzet nem volt!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 47 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Droite
2014. április 19. 03:44
Vicsori MiFerink...
puszika
2014. április 18. 18:50
Mihancsik meg Láncos "énekelt!! Menj rá a honlapjukra!
Leszart Rittberger
2014. április 18. 18:34
Másfél éve tudjátok, hogy reménytelen... Most mégis csalodottak vagytok és hibáztatjátok-szokásos modon-Orbánt és a Fideszt, amikor összesen volt egy üzenetetek: Orbán takarodj ! Ti, ott a Galamusnál vagytok a ballib értelmiség, akik programot készítenek, esélyt latolgatnak-lehetőséget teremtenek, ahol más csak kilátástalanságot lát. Ti magatok voltatok csak ennyire képesen!!! Az, hogy nem tudtatok értelmezhető ajánlatot tenni, az nem Bikicsunáj hibája, hanem a tiéd.
Ángyán Páván
2014. április 18. 17:29
"Muszáj visszaszólalnom" Csak nekem báncsaja fülemet?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!