Egy diszkógömbös püspök igazi YOLO!

2014. február 20. 10:20

Szerencsére a cserkészházban a hit és a diszkógömb nagyon jól megfér egymás mellett, mint ahogy a keresztény fiatalok életében is. Mert az egyház nem csak a múlt, de a jövő is.

2014. február 20. 10:20
Rétvári Bence
Rétvári Bence
Facebook

„Tegnap Szolnokon tartottunk teltházas kereszténydemokrata fórumot Bene Ildikó kampányában. Az este végén lettem figyelmes az egyik sarokban egy szokatlan jelenségre. Beer Miklós váci megyéspüspök képe pontosan egy diszkógömb mellett lógott. Elég szembeötlő találkozás ez. De szerencsére a cserkészházban a hit és a diszkógömb nagyon jól megfér egymás mellett, mint ahogy a keresztény fiatalok életében is. Mert az egyház nem csak a múlt, de a jövő is. 

Beer Mikóst személy szerint különösen is kedvelem. Ő egy olyan püspök, aki előbb pingpongozni hívja a gyerekeket, aztán a misére.

Mindenesetre egy diszkógömbös püspök igazi YOLO!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2014. február 25. 16:35
"Ime Rétvári a mélyen elkötelezett hazaáruló, aki boldogan bemocskolja a hitét is, ha azzal nyer egy piros pontot a pártkönyvébe." Nincs neki mit bemocskolni. Álkeresztény. A mocsok -ami rajta van- vele együtt jött világra.
Blogin
2014. február 22. 13:29
Szerencsétlen, buta és sértő írás.
2014. február 21. 17:36
Szégyen,és gyalázat,hogy ilyenek,az egyház papjai,akik azért lettek elküldve,hogy az embereket tanítsák Isten hitre,és ehelyett arra tanítják őket,hogyan kell egy magát istennek képzelő beteg embert kiszolgálni. Közben nekik kellene az ilyen embert kigyógyítani a betegségéből,és kiszabadítani a sátán karmaiból Az a csoda,hogy az Egyház papjai ellenére még létezik egyáltalán.
2014. február 21. 14:17
Ember,Istennél nincsen semmilyen oldal,csak ember van,bűnös ember,akit Jézus megszabadított bűneitől egyszeri áldozata által. És meg fogsz lepődni ember,nem azért bűnös az ember,mert jobboldali,vagy baloldali,hanem azért,mert bűnben született Ezt jól jegyezd meg ember.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!