Víkendezzen nácikkal !

2013. november 23. 11:44

Kár a kormánytól védelmet kérni, és kár a jogszabályokban reménykedni.

2013. november 23. 11:44
Lendvai Ildikó
Népszava

„A fiúk azt hitték, ez voltaképpen rendjén van. A hajléktalan-verők is, a Bartók Béla úton vonulók is. Hiszen még a kormányoldal nyilatkozatai is óvatosak. Farkas Flórián, annak a magyar cigányságnak a legfőbb képviselője, akik közül sokakat Horthy csendőrei raktak fel az auschwitzi vonatra, a Népszava kérdésére Horthyról ezt nyilatkozza: »ilyen kérdésekkel nem foglalkozom«. Kövér László ugyan a szocdem nagypapára emlékezve nem örül a Horthy-szobornak, de gyorsan hozzáteszi: »azt kell mondani, hogy mint háborús bűnös, nem volt eljárás ellene«. A FIDESZ szóvivője a vasárnapi felvonulás kapcsán úgy véli, hogy »a volt kormányzó munkásságát történészeknek kell megítélniük«. Kár, hogy apám nem tudta ezt, ezért önállóan alkotta meg véleményét, miután huszonévesen a Don-kanyarba küldött II. magyar hadseregbe sorozták be.

Kár a kormánytól védelmet kérni, és kár a jogszabályokban reménykedni. A TASZ munkatársa is elmondta, a paragrafusok nem segítenek. A magánterületen végzett könyvégetés nem jogellenes, legfeljebb a tűzgyújtási tilalmat sértheti, ha éppen most van ilyen. Egy megoldás van: ezt hívják civil ellenállásnak. Oda kell állni, szemben a felvonulókkal. Vagy százan vasárnap meg is tették. Szégyellem, hogy nem voltam ott. Legközelebb megyek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ballada
2013. november 24. 03:26
Valaki ismeri ki ez a kopott c...tt ?????? http://kepfeltoltes.hu/view/131124/760911620images_www.kepfeltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/view/131124/lendvai-ildik_-a-villamoson_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ballada
2013. november 24. 03:00
Kommunizmus kisöccse a nácizmus,lendvai az átkosban kiélte a komcsi náci hajlamait ,kádárnak lendvai félék voltak a tartó pillérrei,védték az bolsik összelopott vagyonait a rendszer fenntartásával..soha életükben nem dolgoztak ,kegyetlen egypárt rendszerrel nagyon sok család életét törték ketté ,vagyonaikból kikergették ,ha nem tudták megtörni az embereket akkor éjjel az ávósok elvitték félholtra kínozták ebben a rendszerben igen központban volt a lendvai elvtársnő is ,kádár szobája mellett volt az hely ahol öreg pinológussal döntöttek kit hogyan intézzenek el..ilyen lendvai féléknek életfogytiglan börtön jár.
ballada
2013. november 24. 02:30
Lendvai van még pofád a parlamentben bent ülni ,pártod vikendezett a nácikkal,te hű pillérként védted az eszméjüket a kádári időkben.Ime a bizonyíték. http://www.4shared.com/video/Ltbaag-Q/TheSovietStory-360p-stereo-TSS.html
Peter8811
2013. november 24. 00:16
Kár, hogy anyukád meg a Mátrában vikendezett nácikkal!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!