Yolo

2013. július 17. 09:39

Nem erkölcsös valakit csak az apja miatt lefilmezni. Ahogy annak előnyeit élvezni sem, hogy apa nagy ember. Nincsenek erkölcsi magaslatok. Yolo van, és kész!

2013. július 17. 09:39
Várkonyi Iván
NOL

„Három nap alatt műfajt teremtett a 444.hu. A két és fél hónapja indított honlap az egyik legjobb kísérlet az újságírás megújítására egy korban, amikor a professzionális (a hírek közvetítéséből élő) embereket időnként simán kenterbe verik az alkalmi zsurnaliszták, a mobilról posztolók.

Most volt a 444-nek még pár nagy dobása. A hét végén például Bede Márton felállította az élőzés világrekordját a Balaton Soundról szóló – a delírium okozta kieséseket leszámítva – folyamatos közvetítésével, amelynek komoly érdeme a Yolo kifejezés sajtónyelvi meghonosítása. (Yolo – you only live once, vagyis a »csak egyszer élsz« rövidítése).

A lapnak valaki készített egy 14 másodperces videót is, amelyen Orbán Viktor két lánya, Sára és Ráhel két fiatalemberrel táncol nagyon a Balaton Sound VIP-részlegén. A videó egy összeállítás része, amelyben a VIP-ben mulató hírességeket figurázzák ki. Egy szép részletben például Fiala János alszik egy kanapén. Vita arról alakult ki, hogy Orbán gyermekei közszereplők-e. (…)

A 444.hu azt mutatta be, milyen előjogokkal jár, ha valaki az elit tagja. Például: ha a kormányfő lánya, esetleg könnyebben talál munkát, kap díjat és gyorsabban jut VIP-belépőhöz. Igen, nem erkölcsös valakit csak az apja miatt megmutatni egy fesztiválon. Ahogy az sem, ha valaki élvezi annak előnyeit, hogy apa nagy ember.

Nincsenek erkölcsi magaslatok. Yolo van, és kész!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
flyb
2013. szeptember 23. 01:51
Az apja "nagy" ember? Ugyan már, ez csak vicc.
trespass
2013. július 17. 22:04
Új rendszer? A tiniknek új.:) Nekem még megvan a kék útlevelem.;)
narmer
2013. július 17. 22:04
Hát a Himaláját veri ahogy ezek egymás seggét tudják nyalni.444 egy szar eőlködés, de mivel Új Péter az akol terméke és Várnai az akolban üldögél a végeredmény nem lehet más csak zseniális, fantasztikus , telitalálat.A Yolo meg a te hátsódba kedves szerző. Mifelénk ez még nem divat, de gondolom nem is lesz.
trespass
2013. július 17. 22:02
Ezen nem fogunk összeveszni. Az tény, hogy nem voltam ellenség csak mert nem szoptam a faszukat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!