Brüsszeli dühöngés: fizetnek a szélsőségeseknek

2013. július 10. 19:20

Senki nem balga ingyen. A brüsszeli dühöngésért steksz jár a szélsőségeseknek.

2013. július 10. 19:20
Kovács G. Tibor
Gondola

„Senki nem balga ingyen. A brüsszeli dühöngésért steksz jár a szélsőségeseknek. A színjáték előre megrendezett volt: teljesen mindegy volt, mit válaszol a dühöngésre a demokrata, ők elmondták a betanult szerepszöveget.

És számlájukra érkezik rendben a pénz.

A szélsőségesek bohó dühkitörései gondosan nélkülöztek minden konkrétumot. Az egyik főkolompos azt rebegte: »csalódást keltett benne a demokrata felszólalása.« A másik vezérürü: »nem biztos abban, hogy a demokrata olvasta-e egyáltalán a jelentést.«

Mindkét érv konzerv. Előre megfogalmazták, majd elővették a fiókból.(...)

A demokratát pedig most kirekesztik. Kettősmércét alkalmaznak vele szemben. Címkézik. Lejárató kampányt indítanak vele szemben. Csapatát bomlasztani igyekeznek. Országa népét legatyásítani. Kultúráját színteleníteni.

Mint ahogy a sztálini szocialisták tették.

Mindezt azonban nem ebédjegyekért végezték – amivel a tagállamban gyűjtik a magamutogatók melletti tüntetőket. Brüsszeli dühöngésért az ebédjegy kevés. Populista butaságokat locsogni nagy nyilvánosság előtt – ehhez bankjegykötegek kellenek.

Mert senki nem balga ingyen.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2013. július 11. 12:37
A bolsevikoknak, és a náciknak bejött. Miért ne?
trespass
2013. július 11. 08:51
Senki nem balga ingyen. Ez ugye igaz a szerzőre is? Amúgy simics óta tudjuk, hogy mindenkinek alkotmányos joga ingyen, sőt nagyon "ráfizetve" "balgának" lenni.
radas
2013. július 10. 23:39
Miért fikázod a sztálini rendszert galamuszi?A magadfajták még jól is jártak. "Semmik voltatok és minden lettetek".(már akit nem akasztottak fel,vagy nem államosítottak,mert nem volt semmilye.)
Nannyó
2013. július 10. 20:59
Ki az, aki fizet? Az EP agyhalottait gond nélkül lehet korrumpálni???
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!