A polgármester barátja vagyok!

2013. június 19. 14:21

Hivatkozzanak a lakhelyükön élő polgármesterre, és minden el van intézve.

2013. június 19. 14:21
Gerlóczy Márton
hvg.hu

Azt mondja a fiatalember a telefonban a polgármester úrra hivatkozva, hogy szeretne beszélni a főorvos úrral, aki azonnal előkerül, és mivel a fiatalember a polgármester úr barátja, rögvest meghallgatja a polgármester úrra hivatkozva gondját elsíró fiatalembert. A főorvos úr megadja az időpontot, és pár napon belül el is végzik a beavatkozást a polgármester barátjának édesanyján.

A főorvos úr talán soha nem fogja megtudni, hogy nem a polgármester barátjának édesanyját operálta, ám ha mégis kiderülne, a főorvos úr nem merne erről beszélni, mert azért ez igen kínos lenne a polgármester előtt. A fiatalembernek sem célja emiatt feljelentést tenni, hiszen akkor ő kerül bajba, fő, hogy az édesanyja meggyógyult.

Működik hát ez az ország, hölgyeim és uraim. Csak fel kell venni a telefont. Hivatkozzanak a lakhelyükön élő polgármesterre, és minden el van intézve. Telefonja mindenkinek van, orvosa mindenkinek van, barátja mindenkinek van, polgármestere mindenkinek van.

Ilyen egy jól működő, összetartó ország.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2013. június 19. 18:02
Én kisfiam, meg a Gerlóczy Márton barátja vagyok.Tudod az aki ujságírónak mondja magát és a hvg-nél dolgozik.Jó lenne ha megismerkednél vele,mert az igazolványával mindent el tud intézni.Tudod, a hvg csak a hvg!!
balbako_
2013. június 19. 16:04
Nocsak hangol a hazugságkórus? Leplezze le az aljas fickókat mert a Célpont megteszi. Ez a kretén meg a kis szennylapjában hazudik. No, ez a különbség.
kjkj945
2013. június 19. 15:53
hóóó vég!! ""Ezt a történetet egy barátom mesélte, de nem árulta el, hogy kivel történt, mert félt, hogy elpletykálom, pedig nem pletykálnám el, mert félnék attól, hogy a barátom bajba kerül. Igaz, az sem árulta el, hogy kivel történt, aki a barátomnak mesélte, mert ő is fél, hogy kitudódik mindaz, ami a kórházban történt. Mindenki fél itt mindenkitől, szóval inkább lássuk, mi történt."" Azt írja az újság..... http://www.youtube.com/watch?v=_BQqfyF3Cc8
GV0917
2013. június 19. 15:40
Pofikám, szentem ezt már megirta a híres szerzőpáros. Ilf és Petrov. A nagy Kombinátor- Osztap Bender ilyenkor adta ki magát "Schmidt hadnagy fiának." Mondjuk a baj ott kezdődött, mikor előkerült ugyanezzel a szöveggel egy másik szélhámos. Ekkor azzal vágta ki magát a Hős, hogy nem is tudott testvéréről. Kisebb haszon, de nincs lebukás. Nos haver, te vagy a "harmadik tesó" Ezt a mesét pedig add be a vak Nagyikádnak, hogy ne lássa a gonosz vigyorodat a sunyi pofádon.....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!