Sírtam, de ma már hálás vagyok

2013. március 25. 10:48

Nos, tudjátok, hogy velem miért fényképezkedhet le mindenki? Miért írom alá mindenkinek a könyvet, papírlapot, polót, vagy akár egy fecnit is?

2013. március 25. 10:48
Vujity Tvrtko
Facebook

„A mai napon többször is írtam sztárkultuszról, szárallűrről, ki nem osztott autogramról, el nem készült közös fotóról a híres művésszel.
Nos, tudjátok, hogy velem miért fényképezkedhet le mindenki? Miért írom alá mindenkinek a könyvet, papírlapot, polót, vagy akár egy fecnit is? Egyrészt, mert tudom, hogy nekem egy perc, egy mosoly, neki pedig emlék lehet. Másrészt nem tudom, hogy mi az a sztárallűr. Van egy mondás, mely szerint a sakkmeccs végén a gyalog és a király úgyis ugyanabba a dobozba kerül vissza.
Nekem gyerekkoromban egy híres ember nem adott aláírást a matekfüzetem lapjára, mert ő csak lemezre vagy könyvbe ír. »Szólj a szüleidnek, hogy vegyenek egyet.«
Akkor kiábrándultam, összetörtem, sírtam, ma már hálás vagyok neki, mert annyira megsebezte 12 éves lelkemet, hogy egy életre megtanultam:
»A király és a gyalog a meccs végén ugyanabba a dobozba kerülnek vissza!«
Én gyalog voltam akkor. Az is vagyok. Az is maradok!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
garibaldi555
2013. március 29. 08:48
Csupán ennyit: Való igaz néha annyira egyszerűnek adja elő magát, hogy az már valójában öntömjénezés. Kicsit el van szállva nagától a pasas. Amit pedig a jobbikkal produkált a multkor az vérforraló volt.
Akitlosz
2013. március 25. 20:58
Mert ripacs vagy, azért.
libatolvaj
2013. március 25. 20:58
Ez az egoista sapkàstrutymo miért van igy elszàlva magàtol?
kukagyerek
2013. március 25. 20:57
Trutymó, szélsőségezz egy kicsit! Olyan jól a áll neked.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!