Új középjobb párt alakul!

2013. március 19. 10:31

Az ún. baloldalt megvetjük a 2002 óta mutatott kormányzati teljesítményéért, a Fideszt rendkívül veszélyesnek tartjuk a nemzetre.

2013. március 19. 10:31
HaFr
1000 leütés

„Hadd tegyem közzé, hogy egy új jobbközép párt alakítását határoztuk el páran, akik semmilyen párthoz nem kötődtünk a múltban, és nem kötődünk a jelenben. Az ún. baloldalt megvetjük a 2002 óta mutatott kormányzati teljesítményéért, a Fideszt rendkívül veszélyesnek tartjuk a nemzetre. Az LMP-t sajnáljuk, a Jobbik népbutító világképének engesztelhetetlen ellenségei vagyunk. A pártunkat magyar nemzeti alapon álló, européer alakulatnak szánjuk, amelyik nem csak az elmúlt bő tíz év hibáiból, de eseti erényeiből is tanult, nem tartja modellértékűnek a 2010-ig fennállt viszonyokat, és nem kíván visszatérni hozzájuk. A mai kormányzattal szemben igyekszünk reálisan szemlélni nemzetünk lehetőségeit, Európa-stratégiánkat (a kontraproduktív kocsmapolitizálás és a szolgalelkűség közé) a nemzeti érdekű együttműködésre helyezzük, értékteremtő polgári konzervativizmust és szociális kohéziót hirdetünk az egész nemzet felemelkedése érdekében. Az alapvető értékrendünkben nem alkuszunk, a képviseletétől semmi sem tántorít el.

A pártalakulás a szokásos mederben folyik, ezen a blogon és a nyilvánosságban folyamatosan hírt adunk róla. Ebben a pillanatban (az első körben) olyan lehetséges szimpatizánsok vagy majdani tagok jelentkezését várjuk, akik e poszt megjelenése pillanatáig megjelentek már a nyilvánosságban értékelhető írásokkal, amelyekből leszűrhető néhány nemzeti kulcskérdéssel kapcsolatban a véleményük, az utóbbi öt évben nem voltak pártok tagjai vagy pártokhoz kötődő vagy azokkal kapcsolatba hozható szervezetek fizetett alkalmazottai.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2013. március 19. 17:27
Remek, pont így kell egy új pártot beindítani - névtelenül, egy blogon. Meg hogy jelentkezzenek mindenféle okos emberek, akik már írtak jókat. Az interneten mondjuk. A személyes adataikat persze rendkívül bizalmasan kezelik majd.
mustármag
2013. március 19. 17:00
Mégegy pártoktól független párt. Aztán betagozódik a libásokhoz.
Senye Péter
2013. március 19. 16:34
A középjobb politikát jól-rosszul, de a Fidesz képviseli. Minden esetre jobban, mint a Jobbik a radikalizmust, vagy az MSZP a baloldaliságot. Mindenkinél másabb már az LMP is akart lenni.
kjkj945
2013. március 19. 14:37
http://en.wiktionary.org/wiki/hafr Hafr m (He-) kecske bak
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!