Átgördült a Kő Jimmy fia Krisztiánon

2012. november 26. 13:53

Az RTL Klub elérte, amit akart, megvan a nézettség, jöttek a szavazatok, amik a hetedik fináléra valahogy elfogytak, és ott hagyták Jimmy fia Krisztiánt ádámkosztümben.

2012. november 26. 13:53
sixx
comment:com

„Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek című számának magas hangjaival nagyon kemény harcot folytatott (és maradt alul) de aki ennyi kutyázás után ezt a nótát jobban el tudja énekelni, jelentkezzen valamelyik tehetségkutatóba, és mutassa meg.

Mert az, amit JFK kapott ebben az idényben, az egy nálánál lelkileg sokkal jobb állapotban levő énekest is megrogyasztott volna, ebben azt hiszem egyetérthetünk. Nem, nem védeni akarom a faszit, mert aki kurvának megy, ne sírjon, ha dugják, de ha mindezt hóviharban, az arcba csapódó jégeső közben kell abszolválni, egy feljajdulás valahol azért jogos. Az RTL Klub elérte, amit akart, megvan a nézettség, jötte a szavazatok, amik, csak hogy az összeesküvés-elméletek rajongóinak is kedvére tegyünk, a hetedik fináléra valahogy elfogytak, és ott hagyták Jimmy fia Krisztiánt ádámkosztümben, a kezében a farkával, tessék fiam, így legyél elegáns az Operabálon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. november 28. 20:34
Hehe! Tőlem még egy fia szavazatot nem kapott , nem is dog egyetlen celebképző sem! Elárulom: Nem is nézek ilyet. Tóth Vera a favorit! /Őt már hallottam énekelni, a többi (hűde tehetség) med sem közelíti/. Nem is értem az embereket! Pénzt áldozni angol nyekergésre! ? Jimmy is jól énekelt, a fiát nem hallottam még.
Soma
2012. november 26. 15:43
Bocs a "beszédhibáért" !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!