Élet a Király fia nélkül, avagy őszinteség a tehetségkutatóban

2012. november 26. 16:01

A te drámád állati jól jött nekünk, ezt kénytelen vagyok én is hangsúlyozni, nagyon fontos az őszinteség, a tehetséget csak és kizárólag az őszinteség segítségével lehet és szabad kutatni.

2012. november 26. 16:01
Gerlóczy Márton
hvg.hu

„Egy szavazata van tehát Juniornak. Péter!

- Azt gondolom, hogy ha azt gondolom, hogy visszagondolok arra a sok szarra, amit eddig hoztatok, akkor azt gondolom, hogy sok nagyon mély zuhanás volt mindkettőtök produkcióiban, nevezzük most így, bár ezeket produkciónak nevezni még a legnagyobb őszintétlenség és hazugság pillanataiban sem merem. Semmilyen felcsillanásokról nem beszélhetünk vaksötétben, abban a sötétben, ahol mindannyian gubbasztunk itt közösen. Rólad szólt most kicsit ez az egész, Junior, Miklós jól mondta, hogy tele van már a tökünk veled, nem hozol már annyi lóvét, amennyiért még vállalható lenne az, hogy semmilyen faktor nincs benned. Elmondom azért neked, hogy mindenképpen meg kell dicsérjelek azért, mert elénekelted édesapád dalát, hiszen ez az egyetlen, ami miatt mindenképpen meg kell, hogy dicsérjelek, nem fogok senkit lecseszni, aki éppen az édesapja dalát énekli. Talán az lett volna jó, ha végig édesapád dalait énekled, mert akkor végigbőgtük volna a sorozatot, és nem mertünk volna neked nemet mondani. Nehéz a döntés, mert semmit sem szeretek Kavicsban, rettenetesen irritál ez a tulok kolbászzabáló, wurlitzer-es vidéki attitűd, nem szeretem, amikor olyan eszközökhöz nyúlsz, amikkel legszívesebben bevernéd a szadeszes pofámat. Nem tudnál ennél jobbat, ahogyan Junior sem tudna jobbat, mindazonáltal el kell mondanom, hogy nekem tök mindegy ki megy haza, de menjen Junior, mert megkértek arra, hogy őt küldjem haza. Cső, Junior! És Kavics, te se búsulj, jövő hétre te vagy kiírva.

Két szavazata van tehát Juniornak. Fecó!

Jó, hogy vannak ezek a reklámszünetek, de így is nagyon fáj már a seggem. Junior, ez vagy te, ennyi tudsz, nem kell keseregni, ennél már csak jobb lehet. A te drámád állati jól jött nekünk, ezt kénytelen vagyok én is hangsúlyozni, nagyon fontos az őszinteség, tulajdonképpen a tehetséget csak és kizárólag az őszinteség segítségével lehet és szabad kutatni, felfedezni és az útját ápolgatni. Kavics! Nekem az tetszik benned, hogy ekkora tulok vagy, igaza van Péternek, amikor azt mondja, hogy be akarod verni a szadeszes fejét, hiszen ez a te dolgod, te egy ilyen fazon vagy, ennyi a tehetséged. Baromira várom már, hogy otthon legyek, és kicsit elfelejtselek titeket, szóval húzzunk bele, azt mondom menjen Junior, játsszátok be azt a telibevert nyálat, amire olyan jól lehet bőgni, és fejezzük be ezt a förtelmesen hazug és gennyes cirkuszt, de nagyon gyorsan. 

A versenytől tehát búcsúzik Junior és továbbjutott Kavics.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
narmer
2012. november 29. 08:27
Mijez a zagyvaság.? Zámbón köszörülni a nyelvedet, hát mit mondjak elég snasz.- Onnan a marxi magasságokból Zámbó Kriszián tényleg csak egy kepesztő proligyerek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!