Minden este csúcstámadás

2012. október 03. 14:44

Nagyon fontos, hogy egy-egy riportot másfél-kétmillióan látnak, de számomra legalább ennyire fontosak azok a százak, akik eljönnek meghallgatni engem egy könyvtárba, színházba, művelődési központba.

2012. október 03. 14:44
Vujity Tvrtko
Vujity Tvrtko Official

„Szeretnék írni Nektek pár sort az előadásaimról...

Sokan kérdezik, hogy mennyire más műfaj az előadás, közönségtalálkozó, mint a tévézés? Nos, ég és föld. Sosem látom a képernyő előtt ülő néző arcát, szemét. Nagyon fontos, hogy egy-egy riportot másfél-kétmillióan látnak, de számomra legalább ennyire fontosak azok a százak, akik eljönnek meghallgatni engem egy könyvtárba, színházba, művelődési központba, vagy például ma este, Salgótarjánban a megyei közgyűlés nagytermébe.
Egy ilyen est két óra hosszú. Ebből 30 másodperc az elején az udvarias taps, újabb 30 annak a felismerése, hogy »jé, ő alacsonyabb, magasabb, fiatalabb, öregebb, pont olyan« mint a tévében, aztán ott van 119 perc, amit meg kell tölteni tartalommal. Olyannal, ami leköti a közönséget, ami kacagtat, elgondolkodtat, reményeim szerint értéket ad.
Minden közönség más és más. Szeretetükért meg kell dolgozni. Ma este Salgótarjánban nem érdekli az embereket, hogy milyen voltam Királyhelmecen és milyen leszek Kassán. Ők ma este jönnek el. Nekik a ma este a fontos. Ahogy nekem is. Minden este csúcstámadás...”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Flanker
2012. október 03. 18:08
Mind a Napló, mind az Aktív csak álmodhat 1,5 millió nézőről. És a reach-csel ne takarózzon senki..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!