Gyomorrontás

2012. szeptember 07. 11:40

Erzsike, azt írja fel, legyen szíves, hogy a pácienst alkohol hatására revizionista indulatok kerítik hatalmukba.

2012. szeptember 07. 11:40
Gerlóczy Márton
HVG

„- Maga komcsi?

- Én orvos vagyok.

- Attól még lehet komcsi.

- Folytassa.

- Mindenkit lekomcsizok, pedig nem is ismerem őket, huszonéves gyerekeket komcsizok le, akik nem is lehetnek komcsik, de nekem mindenféle beteg elképzeléseim vannak, hogy igenis komcsik, hogy ez egy kór, amit örököltek, vagy liberálisok, ami még rosszabb, és az is előfordul, de ezt már tényleg nehezen merem kimondani, hogy zsidózok.

- Na, azt, azért nem hiszem.

- Pedig elhiheti. Ha berúgok, nem tudom miért, egyszer csak kijön belőlem, nem is tudom honnan, de ilyeneket mondok, hogy összeesküvés, meg bankok, meg minden. Mindenkire azt hiszem, aki nem azt mondja, amit én, hogy az ellenségem, csak ellenségekre és barátokra tudom felosztani a világot, ami pedig ennél sokkal összetettebb, tudom én ezt, de nem tudok mit tenni, csakis ellenségeket vagy barátokat látok. Régebben boldogan üzleteltem a szomszédos országokban, de most megutáltam a románokat, a szlovákokat, a szerbeket, és mindegyiküknél jobban utálom az Európai Uniót, ezt a tetű gyarmatosító bandát, akik felkaszabolták az országomat, és még ez sem elég nekik. Ilyeneket mondok! Meg hogy vissza Erdélyt, de azt már tényleg csak a tizedik feles után.

- Miket iszik?

- Kizárólag pálinkát. És persze bort.

- Erzsike, azt írja fel, legyen szíves, hogy a pácienst alkohol hatására revizionista indulatok kerítik hatalmukba. Mondja, Gulyás úr, amikor ilyeneket mond és gondol, olyankor boldognak érzi magát?

- Nem. Dühösnek. És büszkének.

- És mikor érezné magát boldognak?

- Ha végre igazságos világban élhetnék, ezt gondolom olyankor.

- És milyen lenne ez az igazságos világ az ön számára?

- Ha mi, magyarok megkapnánk azt, ami jár nekünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2012. szeptember 07. 18:39
Rólad sem fognak utcát elnevezni,A Pulitzer díjat még megkaphatod a Farkasházytól.Egyforma humortalan senkik vagytok.
gvarga10
2012. szeptember 07. 17:29
Doktor úr,doktor úr,a maga szive kiért fáj? Biztosan mást állapitana meg,ha nem ilyen vulgáris tudatmódositó szert ivott volna a paciense,miután "telezabálta magát az alattvalója sűrűmoslékkal" Mondjuk egy habkönnyű dizájdrogot,ahol kidobókat meleg barátainak gondolván elkezdett tapizni és kapott egy tanyasi taslit.Miután tizóraira egy füves spanglit szivott el,elkezdte dicsérni a Fideszt.Cicababaként aposztrofálta Helmeczy Gabit,és Mirigykéknt a szilfid termetű G,Zitát. Maj ebéd után következtek a keményebb drogok, kokó (nem Kovács) és heroin.Ekkor már olyan vad dolgokat mondott,hogy Harrach Péter a tokaji főrabbi és Zuchmann Tamás kanonok Kalocsán. Persze ez nem olyan vulgáris,hiszen ez a modern világban természetes.Ez a civilizáció!
röviden
2012. szeptember 07. 17:28
Már továbbgondoltuk. Mivel a társadalmat esendő emberek alkotják, nem lehet tökéletes. Kirekeszt, berekeszt.
El Duderino
2012. szeptember 07. 14:17
Eddig csak a kóser pálinkától lett igazán gyomorrontásom...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!