Adjátok vissza a Gubcsinkat!

2011. szeptember 22. 11:43

Gubcsi volt a Nemzeti Együttműködés kalapján a bokréta: olyan volt ő nékünk, mint hivatali verdának a lézerblokkoló.

2011. szeptember 22. 11:43
Egei Antal-Horváth Zsolt
Hírszerző

„Gubcsi Lajos maga volt a bizonyosság, hogy nem valóságos itt semmi; minden, ami körül vesz minket csupán egy színmű. Olyan, amilyeneket ő szokott írni és rendezni. Erről azért emlékezzünk meg ehelyütt is. Ügyvezetői tevékenységének fénypontja volt, amikor bemutatták Rákócziról szóló rockoperáját. Főbb szerepekben Varga Miklós rockénekes, Gárdos Vilmos üzemeltetési vezető, Tóth László pénzügyi vezető, Magyar Gábor vállalkozási vezető, Dr. Isaszegi János vezérőrnagy, szerkesztőségvezető. Nézők: nincsenek (leszámítva Hende Csaba honvédelmi minisztert és népes kíséretét).

Nincs az az Alaptörvény Asztala, amelyik ezt überelhetné. Gubcsi személye segített a dolgok értelmezésében. Tönkre vágják a bankrendszert? Nem gond. Ellopják a megtakarításokat? Oda se neki! Lassan hadat üzen az Egyesült Államok? Annyi baj legyen! A közszolgálatiság CBA-reklámfilmet jelent? Kit érdekel? Schmitt Pál? Ugyan már! Csak annyit kellett mondani, hogy Gubcsi, és az ember megkönnyebbülten kezdte keresni a kandikamerát.

Most azonban hirtelen ránk zuhant a balsejtelem. Az, hogy a Honvédelmi Minisztérium nem találta kielégítőnek a lézerblokkolós magyarázatot, és lelépésre bírta Gubcsit, föltételezi, hogy valahol valakik valamit mérlegelnek. A fentiek ismeretében ez eléggé rendszeridegen cselekedetnek számít. Elképzelhető, hogy közéletünk mégsem tréfa? Hogy nem nekünk játszanak, hanem velünk? Kellemetlen meglepetés volna. Gubcsi bukása a reményt veszi el.

Adjátok vissza Gubcsinkat!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2011. szeptember 22. 21:21
Bocsánat, hogy magamat idézem, de ezután a tegnapelőtti beírás után tartozom egy respect-tel: "Ilyenkor megy el minden kedvem az újságolvasástól. Itt grasszálnak ezek a barmok, ömlesztik ránk a hülyeséget és nem lehet semmit tenni. Rájuk szavaztam? Rájuk szavaztam. Az MSzP jobb lenne? Nem lenne jobb. Akkor pofa lapos. Nagyjából így is van, de évtizedekig csak nem lehet ebből a szarból megélni. Gyerekek, rúgjátok már ki ezt az agyalágyult barom Gubcsit!"
narmer
2011. szeptember 22. 18:13
Na, menjetek a p....ba!!!
tewton
2011. szeptember 22. 15:52
egy standard hoffmannozással felütött gubcsizáshoz 2 propagandista kell? LOL. ráadásul ez megint ugyanaz a láthatatlan, balfasz árokásó csipetcsapat, amelyiknek a fő profilja a személyeskedés http://arokaso.blog.hu/2008/07/07/egei_antal_es_horvath_zsolt
várúr
2011. szeptember 22. 15:39
Gubcsiról, egy jelentéktelen HM cég ügyvezetőjéről eszembe jut Juhász elvtárs honvédelmi miniszter és utóda, Szekeres Imre piás, kásás hangon nyilatkozó honvédelmi miniszter. Eszembe jutnak a HM korrupció miatt letartoztatott vezetői, a Zrínyi Nemzetvédelmi Egyetem letartóztatott rektora, és így tovább. Egei-Horváth kínos szellemeskedéséről totális emlékezetvesztés, némi agy- és bélgörcs jut eszembe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!