Gizi for President!

2011. július 10. 10:21

Szívesebben látnánk Repülős Gizit az MSZP elnöki posztján, mint a börtönben.

2011. július 10. 10:21
Kiss Tibor Noé
Új Szó

„Repülős Gizi kleptomániás. Kényszerbeteg. Már gyermekkorában vérében volt a tolvajlás, tanáraitól teáskanalat, nagyanyjától gyűszűt, a szomszédtól arany karórát lopott. Londonban hercegnőt szabadított meg értékeitől, egy ideig Párizsban is turnézott - amíg ki nem toloncolták. Szent-Györgyi Albert egyszer azt mondta róla a szülőknek, hogy Gizikéből »vagy zseniális tudós lesz, vagy zseniális bűnöző«.

Részünkről: Repülős Gizi zseniális politikus lenne. Kevéske szabad idejében Villont olvas, a helyesírása elsőrangú, s ami a legfontosabb, mindent meg tud magyarázni. Ars poeticája a szociáldemokrácia veleje: »szegény házba sose megyek lopni«. Szívesebben is látnánk például az MSZP elnöki posztján, mint a börtönben.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kedves Robi
2011. július 11. 07:00
Sajnos Gizike néninél zseniálisabb tolvajok ülnek a maszop vezetőségében. Gizi néni ugyanis megszokott bukni néha, ezek meg sajnos sosem!
Göbbels
2011. július 10. 19:34
Csináljad meg, csináljad meg! Mármint Fletó Gizit! Tehát fordítok: Gizi für Fletó!
Kala pál
2011. július 10. 18:06
Az mszp nem tűri a konkurenciát,Gizi mama nem kell!
Göbbels
2011. július 10. 16:17
Gizi für Presidäntin! Ő jobb szakember, mint a többi, mert ügyesebben, régebben és profin lop! Ugyanakkor ugyanúgy hazudik, mint a többiek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!