Gúnyos videóval fricskázták meg Jürgen Kloppot a csúfos liverpooli vereség után

2024. április 12. 21:21

Gyorsan reagáltak és nem kímélték a német szakembert.

2024. április 12. 21:21

Fotó: Paul Ellis/AFP

Mint arról beszámoltunk, kiborult az olasz Atalanta elleni súlyos hazai vereség után Jürgen Klopp, miután a Liverpool háromgólos hátránnyal utazhat az Európa-liga negyeddöntőjének visszavágójára. A német menedzser úgy fogalmazott a sajtótájékoztatón: „Nem tudok semmi pozitívat mondani!”

A csütörtöki esti találkozón Szoboszlai Dominik a szünetben lépett pályára, a magyar középpályásra pedig záporoztak a meccs után a szakírók negatív megjegyzései, akik szerint eddigi talán legrosszabb teljesítményét nyújtotta a Vörösök mezében.

Ezt is ajánljuk a témában

Ezt is ajánljuk a témában

Mint ismert, Jürgen Klopp januárban bejelentette, hogy a szezon végén távozik Liverpoolból, így hónapokon át úgy tűnt, az utolsó szezonjában érte is játszanak a játékosok. A Ligakupát már behúzta a csapat, és az FA-kupából ugyan kiesett, a bajnoki címért és az Európa-liga-győzelemért reális harcban van – legalábbis tegnap még így tűnt, nagy kérdés, Bergamóban le tudja-e dolgozni a háromgólos hátrányt az angol együttes.

Ezt is ajánljuk a témában

Ilyen előzmények után az angol humor, illetve a híres jordán focikarikaturista, Omar Momani hamar reagált, és ismét fején találta a szöget: Jürgen Klopp trófeagyűjtő búcsúszezonja könnyen fordulhat át rémálomba, az alábbi humoros videó alapján mindenképp. A riválisok csak úgy kapkodják el a serlegeket Klopp mellől...

 

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:20
🍓 ️ ­­A­ ­d­ö­­­g­­ö­­s­­­ ­l­­­á­­n­y­­o­­­k­ ­­v­­­á­r­n­a­­­k­­ ­r­­­á­­­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!