Ez nem babazsúr, Hosszú Katinka bekeményített! (VIDEÓ)

2024. március 14. 08:06

Vannak, akik szerint családi nyaralásra ment a földi paradicsomnak számító egzotikus helyszínre. Világklasszis úszónk bizonyítékot küldött.

2024. március 14. 08:06
null

Nyitókép: Facebook/katinkahosszu

***

Videót tett közzé külföldi edzőtáborozásáról a háromszoros olimpiai bajnok, aki közben gyermekével is foglalkozik, az edzője meg a férje. Hosszú Katinka és családja a Kanári-szigeteteken tartózkodik, ahol nagy erőkkel dolgoznak hármasban azon, hogy jó formába kerüljön, s kijusson az olimpiára. A 34 éves úszónő a közösségi oldalán röviden összegezte is a spanyolországi tapasztalataikat.

„Imádom az itt töltött időt Lanzarote-ban! Az idő, amit együtt töltünk családként, az edzés, amit végezhetek és az eddig elért fejlődés” – írta Hosszú, aki láthatóan kezd remek állapotba kerülni. 

 

Hosszú Katinka 2023 augusztusában adott életet első gyermekének. Az Iron Lady-ként megismert sportember mindig is híres volt izmos, szálkás alkatáról, ehhez képest komolyan átalakult a teste.

„Kamíliával 30 kilót híztam,

az utolsó hetekben úgy néztem ki, mint egy Michelin-baba, de a szüléssel rögtön lement több mint a fele. 

Két napra rá már semmilyen testi fájdalmam, problémám nem akadt” – nyilatkozta a Nők Lapjának. 

Azt is elmondta: a várandóssága hatodik hónapjáig úszott, és szinte az egész terhessége alatt kondizott, de csak saját testsúlyos gyakorlatokat végzett és sokat sétált. Hat héttel a szülés után ment először az uszodába, de nem napi szintű, megtervezett úszóedzésről volt szó, hanem egy-két olyan óráról, amikor el tudott szakadni a baba mellől. 

Immár viszont – mint a felvételeken látható – keményen koncentrál a edzésekre is, ráadásul szakmai stábja is bővült: edző-férje, Gelencsér Máté mellett a kis Kamília is árgus szemekkel felügyeli az úszónő felkészülését.

Így jutott el Hosszú Katinka az ostoros Shane Tusuptól a családi idillig. A párizsi szerepléshez viszont még olimpiai szintidőt is teljesítenie kell...
 

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2024. március 14. 17:22
A vaslady egy pénznyelő gép! Annyi mindent kapott már, egyedül uralta új uszodást, üzletet/ vagy ket nyitott, összetépte a szerződést, nagy mellénnyel most rájött, hogy újra indul bár nyerni tutira nem fog. A nagy mellény maradt! Mi lenne ha a saját pénzéből fizetné a családja kiadásait?
piramis-2
2024. március 14. 11:04
Lanzarote jó hely. Tele van működő vulkánnal. (Nemzeti Park) Mi csak egy egy napos kiránduláson jártunk ott, Fuerteventura-ról.
Andr1s
2024. március 14. 08:26
nyomassa! the life is race race is life:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!