Hosszú Katinka: Nem tudom kimondani, hogy vége

2024. január 26. 15:39

Az edzéstervéről is elárult néhány titkot a háromszoros olimpiai bajnok.

2024. január 26. 15:39

Hosszú Katinka kislánya születése után két hónappal már vissza is tért a medencébe, és célba vette a párizsi olimpiát. A 24.hu pénteken interjút készített a háromszoros olimpiai bajnokkal.

„Ma már ugyanolyan fókuszált vagyok, mint régebben, de messze nincs annyi időm sem edzeni, sem pihenni, sem regenerálódni. Valószínűleg…

Nem is valószínűleg, inkább biztos, hogy nem lesz már ugyanaz, mint korábban”

– árulta el Hosszú Katinka.

A magyar sportoló arról is beszámolt, hogy már máshogy készül az olimpiára. „Ezért nem is azt nézem, hogy mit értem el korábban, vagy mit vár el tőlem a szakma, a szurkolók. Sokkal inkább egy rendkívül izgalmas, egyfajta saját testemen végzett emberkísérlet ez az időszak az életemben” – fogalmazott a háromszoros olimpiai bajnok.

Az edzéstervéről is elárult néhány dolgot Hosszú Katinka. „Imádok edzéstervet összeállítani. A kondit teljesen egészében Máté felügyeli (Gelencsér Máté, Hosszú Katinka férje és edzője – a szerk.), ezen a területen sokkal többet tud, mint én. Összességében ketten rakjuk össze az egészet” – mesélte el a lapnak.

Úgy néz ki, hogy nem a párizsi olimpia lesz az utolsó Hosszú Katinka pályafutásában.

Még „most sem tudom kimondani, hogy vége” – közölte optimistán a sportoló.

Nyitókép: Mandiner / Földházi Árpád

 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. január 27. 17:27
Tusup nélkül NULLA. Ez így van, na. Korbács nélkül ???? Ugyan...
survivor
2024. január 27. 17:22
Vigye az üzletét inkább a Vaslédi...
Obsitos Technikus
2024. január 27. 08:51
Igen, ez a baj vele..
DrPepper
2024. január 26. 17:43
Megértem Hosszút, ha valakinek az élsport volt azt élete azzal egészségtelen egyik napról a másikra leállni. A szervezetének szüksége van rá hoogy pörgesse. Annak idején fiam töpörtyű korában (2005 körül) járt teniszezni Temesvári Andrea tenisz iskolájába. Andrea (aki egyébként nagyon jó fej volt) kétgyertekes anyukaként maga tartotta az edzéseket és olyan fitt volt, hogy csak néztem. Amikor megszületett harmadik gyereke, két hétre más vette át az edzéseket, aztán jött vissza, mintha mi sem történt volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!