Szoboszlain kívül lesz még egy magyar résztvevője a Liverpool rangadójának

2023. december 17. 16:09

Amikor Farkas Erik ott volt a pálya szélén, a Liverpool mindig győzött.

2023. december 17. 16:09

Ma, vasárnap fél 6-kor kezdődik a Premier League-ben a Liverpool–Manchester United rangadó. A pályán természetesen ott lesz Szoboszlai Dominik is, de rajta kívül lesz még egy magyar résztvevője is a derbinek – írja az Index –, hiszen az oldalvonal szedi a labdát a Liverpool akadémiáján tanuló Farkas Erik is. A SZEOL SC-ből indult fiatal a testvérével, Patrikkal került a Vörösökhöz, utóbbi azóta a Blackburn csapatával kötött profi szerződést.

Farkas Erik ebben a szezonban már többször is elláthatta ezt a fontos feladatot, az Aston Villa, az Everton elleni bajnoki mellett a Toulouse elleni Európa-liga meccsen is ott volt, és mindhárom meccset megnyerte a Liverpool.

Nyitókép: Farkas Erik/Liverpool FC

 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2023. december 17. 18:00
54 európai ország ( nemcsak az EU- és NATO-tagok) egyetértenek abban, nem szeretnék, ha az Orosz Birodalom Nyugat felé terjeszkedne. ORBÁN, a RUBELJOBBOLDAL vezére, a Putyin által megvett hazaáruló ebben a kérdésben is elszigetelődött.
Tommaso
2023. december 17. 17:33
az idegenszivű bodrigyuri gyalázza Farkas Jancsit, a magyar futball egyik leggólerősebb csatárát. (legjobb meccs talán a vb-s Magyar- Brazil 3:1 volt, vagy a Magyar -Francia 4:1, ahol mind a 4-t ő lőtte) Könyörgöm, akasszuk fel!
Tommaso
2023. december 17. 17:28
a cikk szerint "az oldalvonal szedi a labdát" Akkor Farkas Erikre nincs is szükség.
bodrigyuri
2023. december 17. 17:07
A képen lévő csókáról van szó? Mert az nem magyar.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!