Drámai bejelentést tett a szövetségi kapitány Milák Kristófról

2023. december 19. 14:39

Elképesztő hírek érkeztek.

2023. december 19. 14:39
MILÁK Kristóf

Sós Csaba, az úszóválogatott szövetségi kapitánya volt a vendég a Sport TV Mai helyzet című műsorában, ahol megragadta az alkalmat s beszélt Milák Kristóf és Hosszú Katinka helyzetéről.

Milák kapcsán elmondta, hogy továbbra sem edz.

Sőt mi több, kommunikálni sem lehet vele, senki sem éri el az olimpiai bajnok úszót.

„Senki nem tudja felvenni vele a kapcsolatot, képtelenség vele kommunikálni. Ha te nem veszed fel a telefont, ha hívlak, akkor hogyan beszélgessünk? Szóba sem jön. Az ember megtehetné, hogy kimegyünk négyen a lakása elé, de lehet, nem is otthon van, lehet, hogy máshol lakik. Nem tudja senki, egy ilyen semmilyen helyzetben vagyunk, de nem rendőrök vagyunk mi, könyörgöm. Nekünk egy célunk van, hogy jöjjön vissza ez a nagyon tehetséges fickó. Azt akarjuk, hogy jöjjön vissza, várjuk. Mi nem fenyegetjük, nem korlátozzuk, nem járunk a nyakára, csak próbáljuk ösztönözni, hogy jöjjön vissza” – nyilatkozta. Leszögezte, hogy bár visszavárják, de a párizsi olimpiát el lehet felejteni.

Sós Csaba szerint lassan nincs értelme a párizsi olimpiáról beszélni, ám Milákban van még olimpia, ha egyszer majd valóban visszatér.

Hosszú Katinka kapcsán pedig azt mondta Sós, hogy 

reális cél számára Párizs, minden támogatást megkap majd a bajnok.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bunyevac1964
2023. december 19. 23:44
Nem erőszak a disznótor! Ha nem, akkor nem és kész. Lesz másik ! Ez van .
vgabor-13
2023. december 19. 18:46
Köszönjük Kristóf, szép volt, jó volt. Elég volt.
SzkeptiKUSS
2023. december 19. 17:51
Van elég pénze a "devianciára". El kell engedni, ha "kapaszkodunk" utána, rossz üzenete van a munkát, küzdelmet felvállaló sportolóknak. Nem lehet mindenkit "megmenteni" önmagától.
Tasi János
2023. december 19. 17:32
Adjanak neki pénzt! Az hatni szokott...;)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!