Ez a szemét magyar foci.. már megint sikert értek el...

2023. november 21. 20:25

Veszélybe került a „Merjünk kicsik lenni” több évtizedes bolsevik varázsa.

2023. november 21. 20:25
Hungary's midfielder and captain Dominik Szoboszlai (C) drinks a palinka, a drink offered by Hungarian fans and spectators, as he celebrates the team's   qualification for the UEFA Euro 2024 after their football match against Montenegro on November 19, 2023. Hungary won 3-1 and qualified for next year's European Championship. (Photo by ATTILA KISBENEDEK / AFP)
Szabó Gergő
Szabó Gergő
Facebook

„Ez a szemét magyar foci.. már megint sikert értek el...

A baloldali cselédsajtó ismét megvillant. Először csak óvatosan – szokásosan gyáván – aztán egymás becstelenségén felbuzdulva egyre hangosabban fröcsögték, hogy miért nem merünk kicsik lenni? Belül talán érezték, hogy ritka aljas dolog, amit csinálnak, és sokaknak nem fog tetszeni, ha megmutatják valódi énjüket.

De azért a feladat, az feladat. Most kell igazán rikácsolni, hogy a magyar foci úgyis szar, nem ér semmit, a stadionok ugyan megteltek az előzetes hazugságaik ellenére, de attól még sokba kerültek és most előjött az is, hogy milyen sokat keresnek a magyar focisták. Örülni a magyar sikereknek? Na, ilyesmivel hagyják őket békén.

Veszélybe került a „Merjünk kicsik lenni” több évtizedes bolsevik varázsa, hiszen nem először mutatta meg a magyar válogatott, hogy még ha rosszul is játszik, van hit, van szív és jön a szerencse is, meg persze van egy Marco Rossink. Egy olyan szövetségi kapitány, akit a mocsári, lápi ingyenélők, a sportban is még rengetegen megbúvó komcsik ki akarnak túrni. Veszélyes vizek ezek, a magyarok kezdenek ismét hinni magukban, ez nekik világvége.

De hagyjuk is a hazaárulókat és a köztünk élő magyargyűlölőket. Én büszke vagyok arra, hogy ilyen csapatunk van, büszke vagyok arra, hogy magyar vagyok, és ezt a csodát senki se veszi el tőlünk. Nekünk nem kell elmagyarázni, hogy milyen érzés, ahogy együtt ünnepelnek a szurkolók a csapattal és a címeres mez végre nem csak egy sima ruhadarab, hanem újból megtelt jelentéssel és lélekkel, amit évtizedek alatt sem tudtak kiirtani a kommunisták belőlünk!”

Nyitókép: Kisbenedek Attila/AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 20 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ProletarFC
2024. január 09. 01:40
Nekünk szocializmuspártiaknak ehhez a vitához semmi közünk, a dicső munkás-paraszt hatalom idején lett egy aranycsapatunk, egy aranylabdásunk, ezüstcipős focistából is akadt , pl Várady Béla a legendás lövőerejű játékos a Vasasból
makapaka2
2023. december 12. 20:10
Fajkasházi, és a hasonló gondolkodásúak sokat búsulhatnak mostanában.
Palatin
2023. november 23. 00:06
Ha megnyernénk az EB-t kétszer is örülhetnénk. Elöször a gyözelemnek, másodszor annak, hogy a gyurcsányista libsiket megütné a guta és egy problémával kevesebb lenne az országnak.
Palatin
2023. november 23. 00:03
A minap borozgatás közben megkérdeztem Jani bácsit, a Nyírségben fekvö Pusztacsörömpösi öregek otthona "Fogatlan Analfabéták Klubjának" (röviden FAK) örökifjú (86) tagját, hogy mi a véleménye az ellenzékről, Gyurcsányról, Dobrevröl...: "Hát fiam, én biz az ellenzéket a főnökével együtt leginkább egy olyan jószághoz tudnám hasonlítani, amelyik se nem igavonó, - mert ahhoz gyenge - , se tejet, gyapjat, tojást, prémet nem ád, a bőre ugyan vastag, de cserzés közben szétmálik, és különben sem mutatós, legfeljebb a trágyadombon használt csizma talpának jó A húsa élvezhetetlen, a csirkefarháttal nem vetekszik. A házat nem örzi, egy darab kenyérért beengedi a gyütt-ment idegeneket, egeret nem fog. Ugyanakkor rengeteget zabál, és nem is akármit. A legelőn csak finnyáskodik, fintorog, gyakran betör az éléskamrába az ablakon keresztül, a suta fejével, pedig mindig nyitva van az ajtó. Az igaz, hogy legalább nyávogni, mekegni, ugatni tudnak, csakhogy ezeket is akkor csinálják, amikor nem kéne"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!