Szoboszlai apja az első liverpoolos gólról: Azért vannak véletlenek

2023. szeptember 03. 18:16

Nem volt idő „tökölni”, ott el kellett lőni – értékelt Szoboszlai Zsolt.

2023. szeptember 03. 18:16
Szoboszlai Dominik a Liverpool médianapján

Szoboszlai Zsolt a Match4 sportcsatornának nyilatkozott a fia teljesítményéről. Az idősebb Szoboszlai természetesen a helyszínről szurkolt a fiának.

„Társasággal voltam, tudtunk örülni neki” – szögezte le, amikor a műsorvezető megkérdezte tőle, hogy milyen szinten tudott meghatódni, amikor látta a fia első liverpoolos gólját. „Nagy volt a boldogság, nagy volt az öröm” – tette hozzá.

Amikor a műsorvezető megkérdezte, hogy mennyi felkészülés után sikerült így, a „gyengébbik lábával, dropból eltalálva” gólt rúgnia, elmondta a büszke apa, hogy 

„azért vannak véletlenek”.

Persze csak viccelt, egyből hozzá is tette,  hogy nem volt idő „tökölni”, ott el kellett lőni. A fia az első fordulótól kezdve építi magát, s a csapatban levő helyét – fejtegette az idősebbik Szoboszlai. Úgy gondolja, fel tudta a fia venni a ritmust, nincs megilletődöttség, jól veszi az akadályokat.

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: LFCTV Youtube

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zsolt75
2023. szeptember 03. 20:06
Nem kapatja el az "öreg"! Lehet, hogy azért lett ilyen jó.
Zolotarjov
2023. szeptember 03. 19:47
Az első gólod a legnagyobb, a többit lassan megszokod..:)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!