Szoboszlai csapata a tabella élére ugrott

2023. szeptember 16. 15:58

Wolverhampton-Liverpool: 1-3

2023. szeptember 16. 15:58

A Premier League 5. fordulójában a Wolverhampton Wanderers 3–1-re kikapott odahaza a Liverpooltól – olvasható a Nemzeti Sporton.

A hazaiak gólszerzője Hee-Chan Hwang volt, míg a vendég gólzápor szerzői sorrendben: Cody Gakpo, Andrew Robertson és Harvey Elliot.

Szoboszlai Dominik az első félidőben főleg mezőnymunkából vette ki a részét, a szünet után, Luis Díaz beállásával mélységi irányító lett, és sok pontos hosszú labdát adott. Hamar egyenlített a Liverpool a fordulás után, Szalah szép passzát Cody Gakpo közelről az üres kapuba berúgta. 

A hajrában végül összeomlottak a hazaiak: Szalah remek passzai után előbb Andrew Robertson, aztán Harvey Elliot lövéséből is gól született.

Nyitókép: Adrian DENNIS / AFP

 

 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pandalala
2023. szeptember 17. 00:48
Hajrá, Dom!! :-)
DrPepper
2023. szeptember 16. 20:14
Szoboszlai ma is hasznosan játszott. Volt egy gólt érdemlő átlövése, ami a sűrű védelem közt utat talált a kapuig, de a kapusnak bravúrral sikerült védenie.
need-info
2023. szeptember 16. 19:56
Ami nem Szoboszlainak köszönhető... /humor/
Búvár Kund
2023. szeptember 16. 16:51
Bár most csak itt-ott láttam a meccset, feltűnő volt, hogy a meccs elején szinte minden közeli kép Szoboszlai volt. Úgyhogy, csak van benne vmi, hogy most ő a sztár Liverpoolban, kedves itthoni ellendrukkerek....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!