Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Óriási magyar sportfilmes siker! Oláh Kata Keleti Ágnesről készült dokumentumfilmje komoly nemzetközi elismerést kapott (videó)

2023. május 09. 13:44

A magyar rendezőnő filmje külön elismerésben részesült a világ legjobb sportdokujai között a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség kongresszusán.

2023. május 09. 13:44
null

Csisztu Zsuzsa jelenti, a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség (AIPS) kongresszusáról, Szöulból

Kiemelt nemzetközi elismerésben részesült a magyar rendező, Oláh Kata Aki legyőzte az időt című, Keleti Ágnesról szóló dokumentumfilmje az AIPS Sport Media Awards-on, azaz a Nemzetközi Sportújságíró Szövetség globális versenyében. A 102 éves olimpiai bajnok tornászunkról készült alkotás sport és történelem kategóriában kapott díjat. 

Íme a dokumentumfilm előzetese:

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Igazszó
2023. május 13. 23:05
A cikk egy hazátlan zsidóról szól, akit a magyarok pénzelnek, zsidók filmeztek és díjaztak a magyarok pénzén. Nekem nem tetszik, hogy a magyarok országában, a magyarok pénzén egy izraeli zsidót ajnároznak a zsidók. Erre én nem vagyok büszke, hanem elszomorit. Van magyar hősünk bőven. Olimpikonok is. Rájuk költsük, amink van, ne magyagyűlölő zsidókra. Ez a zsidó bajnoknő lelépett Magyarországról és izraelt választotta, nem a magyarokat. A magyarokhoz a pénz szaga hozta vissza őt, amikor izraelben kitellett az ideje. A szerencsétlen magyarok, meg fizetik neki a pénzt a zsidó tesói helyett. Filmestől. Ráadásul persze izraelben a zsidó nő életútjáról szó film bemutatóját is hazánk elleni hírverésre használják: https://m.kuruc.info/r/2/25766.. Csináljanak róla filmet izraelben, a zsidó tesói, zsidó pénzen, szedjen járadékot otthon a zsidóktól. Minket magyarokat meg hagyjanak végre békében! Egyszerű, nem?
Alcofrybas
2023. május 10. 06:34
Ha látok egy ilyen sportos nőt, az első kérdés, hogy megbasznám vagy nem basznám. Persze így most fonnyadt buxa, de láthatóan még izzik a parázs. Tud fogazni vagy ilyesmi. Protkó nélkül meg jobb. A probléma nyelvi, nem mondhatom, hogy Szúrnám, mert kétértelmű. A trailer szar. Reméljük, a film jobb lesz! Túlzott reményeket minek fűznénk hozzá? Inspiráló lehet egy propagandafilm. Lássuk!
llnnhegyi
2023. május 09. 15:49
Nem lehet elégszer elismerni, köszönteni Keleti Ágnest.
háziasszony
2023. május 09. 15:01
Köszönet érte a hallatlanul szimpatikus Keleti Ágnesnek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!