Világvégi mesék: magyar képregényantológia Mad Max-rajongóknak

2016. december 09. 13:50

Három posztapokaliptikus történetet kötött egy füzetbe a Kaméleon Komix első kiadványa: hosszú évek hallgatása után tér vissza Chavez és Gombalovas egy negyven oldalas történettel, de lesz egy, a Saltlands társasjátékhoz kapcsolódó történet és egy rövid zombis sztori is.

2016. december 09. 13:50

Magyar képregényantológia is debütál most hétvégén a Hungarocomixon: a Kaméleon Komix első kiadványa Szűcs Gyula szerkesztésében három posztapokaliptikus történetet rakott egy kötetbe. Chavez és Gombalovas hosszú idő után egy negyven oldalas történettel jelentkezik; lesz egy kis kétoldalas zombisztori Lakatos Istvánnal; a harmadik történet pedig a magyar fejlesztésű Saltlands társasjátékhoz kapcsolódik.

Az A4-es méretű, 52 oldalas kiadvány ára 2990 forint, a Hungarocomixon 2700 forint lesz – írja a Képregényblog. Ez itt a borító, Budai Dénes munkája:

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!