Soha már: Neil Gaiman prezentálásában A Holló

2016. december 10. 06:51

Egy klasszikus a klasszikustól: Edgar AllAn Poe A Holló című versét Neil Gaiman olvassa fel egy kandalló mellett, gyertyafényben, viharkabátban. Az apropó pedig az, hogy a Worldbuilders nevű jótékonysági szervezet idén sikeresen gyűjtött össze egymillió dollárt.

2016. december 10. 06:51

Egymillió dollárt gyűjtött már idén a Worldbuilders jótékonysági szervezet. Ezt ünnepelve Neil Gaiman egy kandalló mellett olvasta fel Edgar Allan Poe híres versét, A Hollót. A vers angolul itt, illetve Tóth Árpád fordításában magyarul itt érhető el. Neil Gaiman pedig úgy néz ki egy kicsit, mintha Alan Rickmannek öltözött volna.

A Patrick Rothfuss által alapított Worldbuilders – Geeks Doing Good egyébként továbbra is várja a felajánlásokat íróktól, olvasóktól és általában a könyvek szerelmeseitől. Rothfuss a blogján egyébként egy Gaiman által adományozott különleges Csillagpor-kötetről is ír, ami nyolc éve a jótékonysági akció tulajdonában van, pedig többször is elnyerte valaki aukción, illetve a jótékonysági lottón, de végül mindig visszajuttatták hozzájuk.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!