On Sai: Esővágy

2016. december 15. 11:06

Imádom Beát! Fogalmam sincs, mi újat tudnék elmondani róla és az írásairól, amit eddig még nem tettem meg, de hát ha más nem, akkor ismétlem magam.

2016. december 15. 11:06
Fummie

Imádom Beát! Fogalmam sincs, mi újat tudnék elmondani róla és az írásairól, amit eddig még nem tettem meg, de hát ha más nem, akkor ismétlem magam. Imádom Bea humorát és kreativitását, és tudom, hogy viszonylag gyakran beszélünk (mármint az utóbbi időben többet, mint korábban), de még mindig fogalmam sincs, néha mi minden van a fejében. Az a baj, hogy én tudni akarom, ha ilyen jó dolgokról van szó.

Biztos minden fantasy-rajongó gondolt már arra, milyen menő lenne, ha az összes létező lényt, amit valaha megalkottak, azt beleraknák egy sztoriba. Gondolom voltak erre próbálkozások, de On Sai annyira jól megalkotta, hogy nekem ennél jobb nem is kell. Nyilván nem kap minden egyes lény hangsúlyt, főleg nem egy ilyen rövid novellában, de az orkok kiemelt szerephez jutnak, ahogy a címből lehet is következtetni.

A világa mellett a humora is zseniális, sosem gondoltam volna, hogy az orkszar lehet vicces, de lehet. Na meg persze azt is imádtam, hogy Budapesten játszódik, sőt azon belül is egy olyan helyszínen, ahol minden nap megfordulok.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!