Nyerj Star Wars-albumot a Mandiner.sci-fivel!

2016. október 19. 12:40

Ma induló játékunkban a tavaly megjelent hetedik Star Wars-epizódhoz készült albumot, a Star Wars: Az ébredő Erő világát nyerheti meg egy szerencsés olvasónk.

2016. október 19. 12:40

Kaptunk egy szép nagy albumot a Kolibri Kiadótól, amit annak rendje és módja szerint átlapoztunk, aztán úgy döntöttünk, hogy példányunkat kisorsoljuk olvasóink között. Ma kezdődő és vasárnapig tartó nyereményjátékunkban tehát a Star Wars: Az ébredő Erő világa című albumot sorsoljuk ki, amelyből minden kiderül arról, hogyan állt össze a klasszikus franchise-t újraélesztő film sztorija és látványvilága.

A játékhoz szokás szerint csak párat kell kattintani:

Nyerj Star Wars-albumot a Mandiner.sci-fivel!


*

1. A játék során Mandiner.sci-fi szerkesztősége egy könyvet sorsol ki, amelyeket a Kolibri Kiadó ajánlott fel. A kiadó a játék szervezésében nem vesz részt.

2. A nyereményjátékot és a sorsolást a Gleam rendszerén keresztül bonyolítjuk, de ahhoz a Gleamnek és a Facebooknak nincs köze. A játék 2016. 10. 19. 14:30-tól 2016. 10. 23. 23:59-ig tart. A nyereményjáték eredményhirdetésére 2016. 10. 24-én, a sci-fi.mandiner.hu-n kerül sor, a nyerteseket ettől függetlenül az általuk a játék során önkéntesen megadott elérhetőségeiken keresztül értesítjük, ha voltak ilyenek.

3. A nyeremény átvételére a Mandiner.hu szerkesztőségében, illetve postai úton lesz lehetőség.

4. A játékban nem vehetnek részt a Mandiner.hu kollégái, illetve családtagjaik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!