Jön magyar csatornára az Orphan Black és a The 100 is

2016. szeptember 19. 20:13

RTL Spike néven új tévécsatorna indul decemberben, és mint kiderült sok egyéb tartalom mellett egy sor, eddig magyar csatornán még nem vetített sci-fi és fantasy sorozatot is műsorukra tűznek.

2016. szeptember 19. 20:13
Kiss Brigitta

RTL Spike néven új szórakoztató csatornát indít decemberben a Viacom, együttműködésben az RTL Magyarországgal. Az új tévéadón itthon még nem látott nemzetközi sorozatok és a helyi piacra gyártott, hazai fejlesztésű tartalmak egyaránt láthatók lesznek. Azóta kiderült, hogy a sorozatok között több népszerű sci-fi és fantasy is helyet kap. 

Az Index cikke szerint az RTL Spike megvette a klónokról szóló Orphan Blacket, melynek főszereplője, Tatiana Maslany épp magyar idő szerint hétfőn hajnalban nyert Emmy-díjat a sorozatban nyújtott alakításáért (az Orphan Black legutóbbi, negyedik évadáról írt kritikánk itt olvasható).

Szintén érkezik a csatornára a The 100 nevű posztapokaliptikus sci-fi (ennek harmadik évadáról itt írtunk), az iZombie és a Wynonna Earp című képregény-adaptációk, valamint az Ash vs Evil Dead nevű horrorvígjáték is.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!