Eljött az orosz szuperhősök ideje

2016. augusztus 24. 10:59

Moszkvát megtámadta valami természetfeletti, és csak a szuperhősök segíthetnek. De nem ám Amerika Kapitány! Jövőre érkezik az Őrzők című film.

2016. augusztus 24. 10:59

Januárban számoltunk be az angolul Guardians néven futó orosz szuperhősfilmről, amely egy alternatív Szovjetunióban játszódik, ahol azért hoznak össze egy szuperhőscsapatot, hogy megvédjék az országot a természetfeletti fenyegetésekkel szemben. Az előzetes elég meggyőzőre sikeredett, a film jövő februárban kerül az orosz mozikba.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nope
2016. augusztus 25. 10:34
Jól néz ki, nincs is azzal semmi gond, de már nagyon unom a szuperhős filmeket. Miért lett ez most ekkora divat?
o _ A
2016. augusztus 25. 10:33
A kommentszekció igazi fertő "fucking Russians, inbred pigs" "Looks horribly unoriginal. Cast just looks off for some reason. Maybe Russians should stick to oppressing their people and killing gays rather then making movies. At least we know they are good at those things." Bár a "Looks horribly unoriginal" résszel egyet kell értenem. :D
egysegelem
2016. augusztus 25. 10:33
Az, hogy mar az oroszok is az amerikai szuperhos/kepregenykulturat masoljak egyertelmuen mutatja, hogy elvesztettek a kulturalis versenyt. Biztos jo lesz ahogy morcos medve elvtas es gepfegyveres farkas elvtars (nyilvan az igazi vezeto gondos iranymutatasat figyelembeveve) legyozik a Moszkvat megtamado gonosz elvtarsakat.
packó_
2016. augusztus 24. 17:12
Csak nehogy rákapjanak és tönkremenjen az agyuk, mint az amiknak a filmjeik (mármint az ott csinált filmek) miatt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!